Deja Vu Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 16:44, Милан Ракић рече Јел` може само када постављате овакве слике, да наведете барем један релевантан и озбиљан извор? И ообавезно да ставите линк испод слике, оадкле сте ју преузели. Нашао сам је на гуглу куцајући: leteci tanjir. Било је још сличних слика. Опростите ако нема извор, хтео сам само да покажем на шта мислим, не да улазим у расправу чија је летелица, кад је направљена и слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 16:45, Палама рече НЛО може бити сваки објекат. Увек кад се каже НЛО, помисли се на ванземаљце. То може бити било шта јер не може у том тренутку да се дефинише. Може бити шпијунска летелица, дрон или нешто скроз лево. Зато се и зове Неиндификовани летећи објекат. Наравно, то може бити и дело демона. Vidi naslov. I procitaj one linkove ako do sad nisi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 'Svemir' ne postoji (to je u stvari HAARP simulacija), samim tim ne postoje ni vanzemaljci. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 E pa to ...ne nzam kako se svetlece vitlajuce lopte na nebu i letelice (letece masine) dovode u vezu.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 16:46, Палама рече Нашао сам је на гуглу куцајући: leteci tanjir. Било је још сличних слика. Опростите ако нема извор, хтео сам само да покажем на шта мислим, не да улазим у расправу чија је летелица, кад је направљена и слично. У реду. Дакле, испод слике која није твоје ауторско дело, тј. преузета је и "залепљена" овде са неког другог сајта-извора, дужни смо да посатвимо и линк. То је правило Форума. А други део питања-препоруке је такође био јасан. Дакле, молио сам цитат иједне релевантне и озбиљне повијести светког зракопловства која је "забележила" овакво сочињеније какво си овде презентовао. Или је то само нечија уметничка слобода... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 16:54, Милан Ракић рече У реду. Дакле, испод слике која није твоје ауторско дело, тј. преузета је и "залепљена" овде са неког другог сајта-извора, дужни смо да посатвимо и линк. То је правило Форума. А други део питања-препоруке је такође био јасан. Дакле, молио сам цитат иједне релевантне и озбиљне повијести светког зракопловства која је "забележила" овакво сочињеније какво си овде презентовао. Или је то само нечија уметничка слобода... Што се тиче линка, ако нешто значи, сам извор слике је овај: http://www.kockicica.org/blog/tamo-samo-leteci-tanjir-nedostaje Овај линк није нешто што редовно посећујем, већ сам куцајући на гуглу наишао на слику међу ''Слике'' и једноставно је поставио овде. Друго, немам никакав цитат, нити ми је циљ био да поставим цитат о самој летелици на слици или неким другим летелицама. Оно што ми је познато јесу приче о нацистичким летелицама које личе на летеће тањире. Такође, познате су ми и неке летелице које је правила америчка војска, има исто доста слика и видео снимака на гуглу. Међутим, опет наводим, није ми био циљ сама летелица приказана на слици, већ да направим разлику између онога за шта сам сматрао да је људско дело од онога што се виђа на небу, како би објаснио да није сваки НЛО ванземаљска летелица или демонско дело. Ако сам негде погрешио и прекршио правилник Форума, онда нека се поступи по санкцијама наведеним у њему. У вези летећих дискова, пише овде. https://en.wikipedia.org/wiki/Military_flying_saucers Ту се наводе неке америчке летелице као што је Avrocar. Е сад, данас можда постоје летелице које америчка војска крије као што је дуго времена крила У-2 и Ф-117 (колико ми је познато), а постојање Области 51 је признала тек скоро. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Сећам се времена када није могао да ми промакне ни једна чланак о овој теми Ево неке недавне објаве али за вест знам од раније: Исповест пилота ЈНА који је видео НЛО Иста је преузета одавде (tangosix.rs - ваздухопловни портал Србије) Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 16:48, DYNABLASTER рече Vidi naslov. I procitaj one linkove ako do sad nisi. Прочитао сам понеке, има интересантних ствари свакако. Али желим да кажем да није сваки НЛО ванземаљска летелица односно демонско дело. То чисто да се зна. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 17:26, ИгорМ рече Сећам се времена када није могао да ми промакне ни једна чланак о овој теми Ево неке недавне објаве али за вест знам од раније: Исповест пилота ЈНА који је видео НЛО Да си жив и здрав, ми смо ту причу објавили неколико дана раније Letačke priče Suada Hamzića: Moju susreti sa NLO ИгорМ, RYLAH and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 On 28. 4. 2014. at 17:31, Милан Ракић рече Да си жив и здрав, ми смо ту причу објавили неколико дана раније Letačke priče Suada Hamzića: Moju susreti sa NLO е браво за мене, тако је то када дођеш уморан кући па кренеш са причом Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Зато се ја у касне сате држим само читања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 http://x-files.wikia.com/wiki/Robert_Budahas Sve je jasno jos od 1993. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Демони: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/OkultizamMagija/Lat_OkultizamMagija 06 .htm http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука