Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 На фејсбуку се води интересантна расправа (боље рећи жестока свађа) између челника "Атеиста Србије" и Пешчаника, а поводом догађаја на Сајму образовања у Суботици. Издвајам једно од обраћања дотичне новинарке Пешчаника: Целокупни садржај расправе можете пратити овде. Луда земља Србија, кад су и НВО почеле међусобно да се препуцавају. https://www.facebook.com/ZeneSaInterneta/posts/478812645578470?comment_id=482830025176732&offset=0&total_comments=34 Gordana ., Crveni Baron, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Ударио јунак на јунака! коЖељ њацИ , Благовесник, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Ali... koga to interesuje?! :0102_laugh: bgpj, коЖељ њацИ , feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Мислим да је новинарка у праву. АС су веома догматични, у најнегативнијем значењу те речи. Понављају једно и исто као мантру, без жеље и моћи да саслушају и схвате другу страну. Заиста личе на најтврдокорније и најзатуцаније вернике. Такође, њихова вулгарност и језик мржње који допуштају на својој групи, доћи ће им главе. Сами ће себе дискредитовати и жигосати као неозбиљне фанатике. Ево, сукобили су се не са верницима већ са атеистима, са људима који деле сличне погледе на свет. Gordana . and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Мислим да је новинарка у праву. АС су веома догматични, у најнегативнијем значењу те речи. Понављају једно и исто као мантру, без жеље и моћи да саслушају и схвате другу страну. Заиста личе на најтврдокорније и најзатуцаније вернике. Такође, њихова вулгарност и језик мржње који допуштају на својој групи, дићи ће им главе. Сами ће себе дискредитовати и жигосати као неозбиљне фанатике. Ево, сукобили су се не са верницима већ са атеистима, са људима који деле сличне погледе на свет. Да није твојих постова, једва да бих знао да постоји тамо нека група која себе назива ”Атеисти Србије”. Овако знам скоро све о њима. Да сте паметни, па да им наплаћујуте рекламе. NemanjaVa, Crnokosa, коЖељ њацИ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Да није твојих постова, једва да бих знао да постоји тамо нека група која себе назива ”Атеисти Србије”. Овако знам скоро све о њима. Да сте паметни, па да им наплаћујуте рекламе. Е па слабо си информисан. И Национални сервис на свом интернет порталу пренео је вест о онциденту на Сајму образовања у Суботици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Е па слабо си информисан. На језику мог племена то се каже ”блажен”. Александар Милојков, w.a.mozart and Tristatri је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Пеђа, легенда, онако по српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Дефиниција новинарке Пешчаника: Definitivno DEBIL i to teško poremećeni šatro-feministički DEBIL... Ни ја не бих боље срочио ни у најстрашнијем налету верско-фундаменталистичког беса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Цела расправа, пошто је новинарка (а то није лепо од ње) избрисала коментаре: http://i.imgur.com/cytVZP6.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Tog lika ce neko izgleda posteno propustiti kroz sake ako nastavi sa preduvavanjem Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Pomislio sam da je fajt oko toga ko vise mrzi Srbiju i sve srpsko. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Jeeee fajt! Ja sam na Pouke doso zbog fajta, ali mozda se preselim na FB ipak... De su mi kokice? коЖељ њацИ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Чини ми се да су Атеисти Србије овде у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Чини ми се да су Атеисти Србије овде у праву. Може бити, може бити. Мени се чини да ту нико није у праву. Колико сам информисан, а информисан сам из прве руке, верзија приче АС о инциденту на Сајму није баш истинита. Gordana . and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука