Јаков. Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Domaća punk scena je uvek bila zanimljiva, a kao najprepoznatljivije i najdoslednije, izdvajam PP Legendarni profesor Čonta. Mogao bih da gledam ovo stalno. Караконџула, Зосима, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Punk nije nrtav, samo otpočiva. Silence and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 http://youtu.be/735zbv1SHRc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LQv6056CHjI Berkut је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Мачвански "пунк"!!!!http://www.youtube.com/watch?v=FNFSPN8D0_w Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LtbyamGepu4 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 U suštini pank samo da nema psovke,ali ne valja melomanija,preterano je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ne znam da li postoji tema, ali ovde malo da sherujemo pozitvne vibracije SKA muzike (: Баба, Драшко and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 On 27. 8. 2013. at 0:34, Милосављевић рече Pa pazi, politika je nesto sto je sporedni deo skinhead subkulture. Politika je zapravo deo koji je unakazio tu subluturu. Да, то си у праву, али не знам да је ОИ икад била аполитична субкултура. А почела је као музика радника, рудара и тих мученика капитализма. Управо СКА музика је на извору ОИ субкултуре као истовремено и белачка и црначка музика. Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Млађони, Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука