Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Н И Н Е and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 jos jedan legendarni bend iz NYC Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 i valjda je za danas dosta Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 G.B.H - Give Me Fire АлександраВ, Млађони and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Ramones - Rockaway Beach АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Wishes fade, as dreams break, promise made, tomorrow takes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Grozni, strašni i otresno užasni život muzikatskih mladenaca i začinajućih moravskih pankera sa Valašska iz sela Ribnici (ribnjaci) kod Vsetina, (Morava, Moravian Wallachia, Czech Republic), seoska turneja Moravia Villages medju prasićima, pilićima i kravičkama po moravskim zabitima, selima i zaseocima, poljima, šljivicima i krčmama. Dečki piju tamo na videu Primus, jedno od najjeftinijih čeških piva (vodnjikava brečka, tehnološki otpad od Plzenjskog Prazdroja). Jadni mladenci muzikantski, nemaju na bolje. Stvarno je težak i iscrpljujući život pankrokovih muziikanata vječno stradajućih brutalnom besparicom: https://www.youtube.com/user/pozerhenny/videos https://www.youtube.com/user/tomashennelcc https://www.facebook.com/criminalcolection http://bandzone.cz/criminalcolection АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука