Млађони Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Заједничко нам је то што смо се захвалили Милану Ракићу на поруку ,,Да се никада не заборави..." :good2: I vise od toga ali to nije osobina. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 :good2: I vise od toga ali to nije osobina. Јесте, јесте, све је то повезано и испреплетано са заједничким (националним) особинама...американаца нема на теми. Има испрограмираних мозгова. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Јесте, јесте, све је то повезано и испреплетано са заједничким (националним) особинама...американаца нема на теми. Има испрограмираних мозгова. Да ниси ти случајно баронеса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Јесте, јесте, све је то повезано и испреплетано са заједничким (националним) особинама...американаца нема на теми. Dzabe sva diskusija, da je tako, vi bi mogli odmah da lupite osobinu koja se pokazuje kod svih nas ovde. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Ovi anacionalni NVO spineri dobro rade svoj posao, jednu konkretnu temu o zlocinu NATO-a preokrenuse u raspravu o rasnim i nacionalnim odlikama. Ko ih bre samo placa da budu takvi NVO botovi nije mi jasno. Crveni Baron and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Да ниси ти случајно баронеса? Не, нисам ни баронеса ни juanesa. Crveni Baron and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Ovi anacionalni NVO spineri dobro rade svoj posao, jednu konkretnu temu o zlocinu NATO-a preokrenuse u raspravu o rasnim i nacionalnim odlikama. Kad ne mozes da napadnes argument, napadni ljude. Slazi da su anacionalni, pricaj da su strani placenici.. i tako to. Politicku pricu su od ovoga napravili oni koji su resili da iskoriste ovaj zlocin da bi 370 miliona amerikanaca nazvali zlocincima i ubicama. Jadno da jadnije ne moze biti.. A ne mi kako nas vi zovete " anacionalni" ... iako to ni nismo... nego eto.. prija vam da nas tako malo prozivate... vi veliki Srbi..ja volim Srpsku kulturu, jezik, pismo, obicaje.. i to je za mene nacionalnost, ali ne verujem da Srbi dele neke zajednicke osobine. To je za mene glupost. Ako sam zato anacionalan, neka sam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Не постоји. Све је то индивидуално. Samo sto skup individua cini kolektiv i ako taj procenat predje odredjeni broj ne moze se govoriti o individuama vec o kolektivu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 То што си ти класичан пример индивидуалисте модерног њу ејџ доба,испод сваке части би ти било да се поредиш и сврставаш у било коју скупину,националну поготово,што опет не мора бити лоше,али ни добро... Gresis, ne razlikuje se on od ostalih, svrstava se itekaku u grupu "anacionalnih" ... Utripovao je da je to nesto mnogo cool i kao nije deo stada a u stvari jeste samo se radi o drugom stadu ... To me podseca na klince koji "furaju neki svoj fazon" a svi su obuceni kao na kalup , Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Politicku pricu su od ovoga napravili oni koji su resili da iskoriste ovaj zlocin da bi 370 miliona amerikanaca nazvali zlocincima i ubicama. Jadno da jadnije ne moze biti.. Za prosečnog amerikanca koji ne zna dešavanja u Srbiji, misliš li da putem novina i tv, nije barem jednom pomislio kako je Srbija genocidna i zločinačka? I baš ih malo zabole da provere svoja gledišta.i ne okrivljuju jedan narod. Opravdali su i zločinačku agresiju suprotnu svim medjunarodnim pravima. Eto čisto da razjasnimo, odakle možda čak i argumentovano pravo da neko takvu državu nazove imenima koja nisu na mestu. Ja te ljude savršeno razumem i ne etiketiram ih no volim da su tu dok se ne razjasni šira slika. Натан је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 @Milosavljevic Evo ovo su sve individue... ili su to nekad bili Crveni Baron and Натан је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Иначе, што бојим се, нико никада није подвргао анализи... Ајде да сконтам да се временом из двовременског рата савезништво са Америма временом "истиштило"... Да "унесем" ту и улогу СМ којег су звали онако како су га звали, али је учешће Француза у агресији, илити "кампањи" било сасма неочекивано... У смислу да су њихови наредбодавци (пилоте не рачунам-они су обични извршиоци), били врли у извршавању најпрљвијих задатака спрам онога што се звало "колатералном штетом", а у светлу нашег пријатељства и веза од Првог рата, које не желим лично да заборавим, али ми није јасно... Заиста мислим да овај моменат поребује опширну анализу.... U mom vokabularu tako nesto ne postoji, tj. stvar je sasvim suprotna. Onaj ko stisne okidac na joystick-u taj snosi najvecu (citaj jedinu) odgovornost (gubi individualnost jer je postao zombi). Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 U mom vokabularu tako nesto ne postoji, tj. stvar je sasvim suprotna. Onaj ko stisne okidac na joystick-u taj snosi najvecu odgovornost. Pa zato ti nisi vojnik i nikada ne bi mogao da budeš... Stvar izbora i vokabulara. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Pa zato ti nisi vojnik i nikada ne bi mogao da budeš... Stvar izbora i vokabulara. Otkud ti znas sta sam ja i sta ja ne bi ili bi mogao da budem? A naravno da ne bi mogao da budem covek koji ce da ubija neduzne, pa ni one sto su duzni jer nisu duzni meni. Biti vojnik je siri pojam od pukog stiskanja obaraca. Ako si obratio paznju ja sam par puta izneo i opisao moje metode ratovanja, to su nove tehnologije, evo ti jedna Ibogaine is a psychedelic.[47] The experience of Ibogaine is broken down in two phases; the visionary phase comes first, then the introspection phase.[48] The visionary phase has been described as oneirogenic and lasts for 4 to 6 hours. The second phase, the introspection phase, is responsible for the psychotherapeutic effects of ibogaine. It can allow people to conquer their fears and negative emotions.[48] Ibogaine has been referred to as an oneirogen, referring to the dreamlike nature of its psychedelic effects. Ibogaine catalyzes an altered state of consciousness reminiscent of dreaming while fully conscious and aware so that memories, life experiences, and issues of trauma can be processed. http://en.wikipedia.org/wiki/Ibogaine Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Otkud ti znas sta sam ja i sta ja ne bi ili bi mogao da budem? A naravno da ne bi mogao da budem covek koji ce da ubija neduzne, pa ni one sto su duzni jer nisu duzni meni. Biti vojnik je siri pojam od pukog stiskanja obaraca. Znam i više nego što misliš da znam, ali to nije tema svakako... Tvoje mišqenje tvoj stav, moje mišljenje moj stav. Otvori novu temu. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука