Jump to content

Monstruozna ženstvenost

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ома да сте се врнули на тему :D

А тема су отфикарени прсти, руке и ноге...?

Ма боље бре ова физика... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Msiliš "fizikalija"? ;)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Bolje te pare koje trošiš na tretmane, kozmetiku i teretanu da uložiš u jednu dobru psihoterapiju; to će mnogo više i pozitivnije da utiče na tvoj ljubavni život...

Ne,najbolje je da taj novac koji već bacaš na tretmane pokloniš deci bez roditelja...da provedeš jedno pre podne baveći se volonterskim radom .... ,da učiniš tvoje malo što će biti nečije mnogo...

I tako će sve da ti procveta... ,a posebno ljubavni život .

Ljubavna hemija je najviše stvar mirisa.Može da se desi da je neko bomba,dobra duša,ali da vam ne ide...i taj nedostatak silikoni ne mogu da popune.

Da li smatrate da su "ružni" ljudi diskriminisani u društvu ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ми хришћани смо мртви за текве ствари о којима расправљамо.

Наравно да није у реду да ако мушка или женска особа није ступила у брак до 35'те.

То нешто добрано није у реду, И то на глобалном нивоу.

Подели на овим сајтовима

" On je kao jedan od glavnih planova nove vlade najavio reforme u javnom sektoru i uporedio javni i privatni sektor s punijom i mršavom damom.

- Ili kao što je to Bibi (Benjamin) Netanjahu u Izraelu poredio: privatni sektor je onako jedna zgodna dama, a sa druge strane je jedna punija dama - javni sektor zajedno sa penzijama. Izvinite, ali moraćemo malo da držimo dijetu da bi se izjednačili sa ovom drugom damom koja je značajno ispred nas i mnogo više doprinosi napretku - rekao je Vučić."

Izvor

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ова поређења су у контексту наше теме надасве занимљива. Дама (приватни сектор) доприноси напретку јер је лепа и витка. Далеко боља метафора је да је јавни сектор муж који се извалио на кауч, лоче пиво и гледа фудбал, а приватни сектор је жена која кува, пере пегла, подиже децу...

Наравно, Александар Вучић је наш најсветлији изданак и он врло добро зна шта говори. Свака реч је прича из 1001 ноћи.

Подели на овим сајтовима

Далеко боља метафора је да је јавни сектор муж који се извалио на кауч, лоче пиво и гледа фудбал

Шта има лоше у томе? Ти си, видим, против традиције? Шта си ти, неки Рват ил Албанац можда? 

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Наравно, Александар Вучић је наш најсветлији изданак и он врло добро зна шта говори. Свака реч је прича из 1001 ноћи.

Он је већ одавно био луд, ал` сад је скроз одлепио... Наполеонски комплекс на квадрат. joooj

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Он је већ одавно био луд, ал` сад је скроз одлепио... Наполеонски комплекс на квадрат. joooj

О томе је маштао годинама...није за чуђење..

Подели на овим сајтовима

Дакле, када је човек постао роба, гледао је да себе добро прода. То се још све могло углавити у нормалу. Нпр. жена се цинцулира а мушкаћ мрда обрвама и врти кључеве од кола и ту је ствар ишла један на један. Било је и тражио се квалитет.

Сходно томе, пластични хирург за улепшавања оног што гледате углавном на гуглу није имао посла. Дотична је требала да се допадне само једном, да се духовито изразим, конзументу.

Е, онда почиње проблем пробоја маркетинга и владавина потрошачкое хистерије. 

Одједном дотична може бити изгуглована, постаје роба за масовну потрошњу, независна господична без претеране повезаности са носиоцем чије вештине постају потпуно ирелевантне...дакле, мора да се допадне свима ил је нема...и тако оде под нож.

То је била прва фаза потрошачке хистерије. Сада су дечкићи на реду да се допадају свима....и не сналазе се баш најбоље у тим водама, па умеју добрано да застране...

Тако. 

Е Данка Данка Даааннннка....дотако сам дно живота....кад среће немам јааааааа

Подели на овим сајтовима

Е Данка Данка Даааннннка....дотако сам дно живота....кад среће немам јааааааа

Само њу не куни мајко..

Сања,

Данка,

Бранка,

Марија,

Љиљана..

Коју сине реци?!  :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Као женско, не могу да се чудом начудим, толикој агресивности према женском полу у смислу идеала лепоте.

Q,Q,LELE...dal dobro videh...jadne li su,strasno!!!

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...