Данче* Написано Децембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 hmm pocecu ja da kacim moje slike..... ovde Ako hocete.. Само ти качи Млађо да види народ како је живот леп на селу.Није све тако црно а ни бело има и понеку розу нијансу.. Kaludjerovic Sreten and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Evo jedn za pocetak.. ovako ja bildujem samo napred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Само ти качи Млађо да види народ како је живот леп на селу.Није све тако црно а ни бело има и понеку розу нијансу.. Uglvnom je zeleno i braoan, ako ne udari mraaz ima i belog.. kacicu slike pre i posle... Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Idem na seloooo<br /> to volim<br /> Tamo ću lakše da te prebolim<br /> Idem na seloooo<br /> Tamo ću lakše da te prebolim<br /> Снежана, Данче*, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Idem na selooooto volimTamo ću lakše da te prebolimIdem na selooooTamo ću lakše da te prebolim Па каже: Ти дајеш све или ништа Ти дајеш ништа ил' све Твоје ми ништа све значи.. Снежана, Вук самотњак and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 <br /> Молим те јави се што пре<br /> без тебе нестајем, нестајем... Данче*, Снежана and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Идем на селоооо то волим Тамо ћу лакше да те преболим Идем на селоооо Тамо ћу лакше да те преболим.. звончица, Дуња and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Кратка песма, мало строфа... <br /> Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Није све тако црно а ни бело има и понеку РОЗУ нијансу.. Вук самотњак and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 bio juce po sumi i brdima tebao sam da ponesem telefon da slikam njive itd.... nego .. zaboravio... a ima bas lepih pejzaza, izorane njive, psenica koja je tek posadjena, obran kukuruz pa trska naredjana u one kupe... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Moje selo gde sam provodio veliki deo svog odrastanja,svaki raspust... Pogled na reku Drinu Снежана, Данче*, Вук самотњак and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Прелепо. Респект. Данче* and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Inace u pitanju je selo Grcic koje se nalazi iznad Ljubovije. Poznato po beloglavim supovima kojih u celom svetu ima samo 100tinak,a nastanili su se u stenama iznad sela. Nazalost selo dosta izumire...u samom zaseoku u jednom delu sela gde mi zivi sada baka i tetka a gde je ziveo i deda do smrti za samo 10tak godina je pala brojka mestana sa nekih recimo 35 ljudi na sadasnjih 15,16 i to mahom starijih. Selo u izumiranju. Kaludjerovic Sreten, Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Као и већина села где је живот упућен на помоћ младих породица због услова за живот. Баш је један ветеринар код нас пуно помагао да се одржи врста белих супова у кањону Увца. Био је велики заљубљеник у природу, и просто је дисао за ту мисију. Млађони, Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Крива Дрина из планинског угла МилошБГ, Вук самотњак, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука