Milena B. Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Divne su ti slike Milena, rado bih ti se i ja pridruzila u branju ovih sljiva E hvala, izvoli na leto Opet me cekaju i sljive i malinice Kaludjerovic Sreten and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 E hvala, izvoli na leto Opet me cekaju i sljive i malinice Pozeska dobar rod dala jel ima kupinice? Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pozeska dobar rod dala jel ima kupinice? Imamo i kupine Cacanska bestrna uglavnom mnooogo je lakse brati kupine nego maline Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Vojin Ćetković: Sloboda i ja odlazimo sa decom na selo Sloboda i Vojin Ćetković Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su montažnu kuću u Čortanovcima, u selu koje pripada opštini Inđija, kako bi petogodišnjim bliznakinjama Veri i Mili obezbedili odrastanje u zdravom okruženju. Poznati glumački par, koji s ćerkicama živi u stanu pored Kombank arene na Novom Beogradu, još pre dve i po godine odlučio je da se skući van Beograda, kad su u vojvođanskom krajoliku s predivnim pogledom na Dunav kupili plac. - Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - rekao je Ćetković u jednoj emisiji i naglasio: - Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu - zaključuje glumac. S obzirom na to da je Vojin veoma posvećen očuvanju životne sredine, pažljivo je birao materijale za gradnju, pa je koristio ekološke blokove. - O gradnji sam se posavetovao sa stručnjacima na Sajmu građevinarstva, gde sam, osim logistike, dobio i preporuku za jednu firmu preko koje sam sve završio. Nisam morao da uzimam odmor kako bih prisustvovao gradnji, niti da mešam malter, doduše za ovo i nema mnogo maltera, ali sve su to veoma brzo završili pravi majstori za gradnju - pohvalio se Ćetković, kom je ostalo da zajedno sa suprugom opremi njihov novi dom. http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:535806-Vojin-Cetkovic-Sloboda-i-ja-odlazimo-sa-decom-na-selo Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Na selu.. moje neke.. nisu bas umetnicke.. Kaludjerovic Sreten, nana, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Drva ima, nije zima pa se slatko spi Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Drva ima, nije zima pa se slatko spi pogoreo sam sve to.... posle bilo jos... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Vojin Ćetković: Sloboda i ja odlazimo sa decom na selo Ево њихове куће Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sto se nije vratio u dedovinu izdajnik... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Где, у Иванковачку, Цељску, како беше? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Па заљубио се Војо и то је лепо. Него, како памтиш имена свим кучићима? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 ivanaika, Млађони, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Imam te plugove.... ali to je odavno bataljeno.. sada stoje i skupljaju rdju.. verovatno cu ih srediti i staviti negde u sred bste Milena B. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука