Данче* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 МОМЕ СЕЛУ Месец жури брда мора проћимоме селу да обасја ноћикроз сокаке да ја видим проћи својој драгој зна да морам доћи. Када сунце проспе зраке својетеби певам родно место моје теби певам и теби се дивиму теби ћу до гроба да живим. Када дођем ја у село својеод радости игра срце моје певаћу ти док ме грло носис тобом живим стобом се поносим. Село моје пуно цветног жарау теби је моја мајка старањена жеља мом селу ме зоведа проведем у њему векове.Марко Мишовић - Мишко https://www.facebook.com/media/set/?set=a.442811879154577.1073741882.324502100985556&type=3 Arsenija, geronymo, Рада. and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448097268626038&set=a.442811879154577.1073741882.324502100985556&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448617365240695&set=a.442811879154577.1073741882.324502100985556&type=3&theater Караконџула, Viikica, Олимп and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.442811879154577.1073741882.324502100985556&type=3 Lidija Lukic, obi-wan, Рада. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Сад жива нећеш остати од мене због ове теме, идеш на село, имаш некога, колико волиш? Олимп, Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Живот на селу... Мој сан... Никола Поповић, Јелина, Lidija Lukic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 'ОЋУ И ЈА У СЕЛООООО!!!!!!!! 'ОЋУ, 'ОЋУ, 'ОЋУУУУУУУ!!!!!!!! Ал' немам где Јелина, Олимп, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Живот на селу... Мој сан... И мој. Свима сам се попела на главу тиме.... Crnokosa, Олимп, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 'ОЋУ И ЈА У СЕЛООООО!!!!!!!! 'ОЋУ, 'ОЋУ, 'ОЋУУУУУУУ!!!!!!!! Ал' немам где Ја имам, али неје једноставно... Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 ја сам пробала живот на селу, давно додуше, па ме Господ вратио овде где јесам, тако да ћутим и на село одлазим само у госте - звана и незвана (и останем дуже него што је пристојно). Олимп, Никола Поповић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Да, имам и ја родбину код које могу да одем, али имам и (да сам удавача, сад би испало да се хвалим ) куће и имања у два различита села, али се не усуђујем да кренем у ту авантуру... Нас двоје бисмо све морали сами, треба то све мало довести у ред, треба мало уложити (мало :.mislise. ), па мала деца... А сањам да побегнем из ове лударе... Олимп, Agaton Vuzman, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 @, са клинцима је незгодно - највише због школовања. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Како није... Ми тек следеће године крећемо у први разред, Боже здравља (а млађа ће за пет година, до тад би могла и да подивља ). У једном селу нам је школа на 100м од куће. Али има свега пар ђака и само је до четвртог разреда. После би морала да путује у град, што би преко зиме било баш незгодно. Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Selo moje lepse od pariza, hahaha. Srecom pa imam kucu na selu a od nedavno i vikendicu na planini tako da sam u zadnje vreme u gradu samo kada moram ili imam neke obaveze ili posle izlaska prespavam u gradu. Toplo svima preporucujem da se ko ima mogucnosti i gde sklone iz grada da bi sacuvali zivce i promenili zivot na bolje, gradovi postaju prenaseljeni i van grada je zivot i spas. Ђуро Станивук, Данче*, Milena B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ја имам, али неје једноставно... Наравно. И ја кад размишљам о животу на селу, имам у виду да до пензије немам никакве шансе, а онда, ако Бог да, да купимо мој чича и ја неки кућерак на селу :1312_womens: Slavko..., Данче*, ИгорМ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Сад жива нећеш остати од мене због ове теме, идеш на село, имаш некога, колико волиш? Добро дошла у мој свет,ја јако волим село,вероватно је то из детињства мој најлепши период,кад год су били распусти,викенди ми се спакујемо и код деке у селу.Сада нажалост немам где отићи јер сам далеко од мојих а и после смрти деке више мама и тата не иду а у селу нема живе душе.. Па зато ова тема ми дође да мало освежим меморију на једне дивне дане мог детињства. Лидија Миленковић, Skala357, Slavko... and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука