Deja Vu Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 С обзиром да је вечерас премијера, за очекивати га је колико сутра на нету, уколико га већ нема. Вјероватно на поп корн тајму, или на неком од ових линкова: http://tv-release.org/?cat=TV http://episodes-tv.com/index.php Ма наћи ћеш га сигурно негдје. Edit: http://episodes-tv.com/47875-true-detective-s02e01.html E hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Prvi put cujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Predobar izobr pesme za uvodnu spicu. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Kraj druge epizode me je u sekundi podsetio na kraj poslednje epizode iz Game of thrones. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Potpuno gotivno mracna ova druga epizoda. Ocekujem jos mracnije sledece. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Izgleda da ce biti malo okultnog i mistike na osnovu kraja druge epizode sa onim likom koji nosi masku neke ptice ako sam dobro primetio. U svakom slucaju za sad ok, ocekujem dosta filozofije mozda vise socijalne i politicke (yes), barem mi se tako cini - detektivka koja je feministkinja, korupcija u lokalnim i gradskim upravama i policiji, ekoloski problemi, siromasni imigranti po ulicama, socijalna teorija koju je spomenuo onaj lik sa bolnicom u vezi Kaspersa itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Kraj druge epizode me je u sekundi podsetio na kraj poslednje epizode iz Game of thrones. С обзиром да пише да глуми и даље, ил' није упокојен, ил' ће се вратити као Сава Савановић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Pa kako, majkovicu, kad ga ona PticurinaNaDveNoge upuca from close range u glavu i medjunozje? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Izgleda da ce biti malo okultnog i mistike na osnovu kraja druge epizode sa onim likom koji nosi masku neke ptice ako sam dobro primetio. U svakom slucaju za sad ok, ocekujem dosta filozofije mozda vise socijalne i politicke (yes), barem mi se tako cini - detektivka koja je feministkinja, korupcija u lokalnim i gradskim upravama i policiji, ekoloski problemi, siromasni imigranti po ulicama, socijalna teorija koju je spomenuo onaj lik sa bolnicom u vezi Kaspersa itd. Sa takvim seksualnim zeljama i apetitima? Tesko. Ako si se u prvoj epizodi pitao sta je htela sto ovaj njen nije moga/znao/hteo sad si saznao bar sudeci po tome sta je gledala. Salu na stranu, jedan je bio Kol i ovde nece biti nikakve njegove kopije sto je veoma dobro jer bi se to zavrsilo nekim blagim ocajem. Ovo ce biti mnogo vise kako kazes politicki i socioloski sa primesama psihopatologije nego sto se zalaziti u filozofiju, narocito ne tako duboku Shopijevsku kao u prvom delu. Super je tako, treba razmotriti sve aspekte Lavkraftovske paradigme. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Pa kako, majkovicu, kad ga ona PticurinaNaDveNoge upuca from close range u glavu i medjunozje? Ovo jos nismo videli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Sa takvim seksualnim zeljama i apetitima? Tesko. Ako si se u prvoj epizodi pitao sta je htela sto ovaj njen nije moga/znao/hteo sad si saznao bar sudeci po tome sta je gledala. Mozda je htela da onaj njen opere sudove i oriba pod, a on nije mogao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Pa kako, majkovicu, kad ga ona PticurinaNaDveNoge upuca from close range u glavu i medjunozje? Биће да је Птичурина користила ситну сачму (или неке полућорке), а да г. детектив има челичне препоне. (Одгледао првих неколико минута 3. епизоде) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Jao, jao, jao "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 Gumena sacma, HA! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 7, 2015 Пријави Подели Написано Јул 7, 2015 Мени је, да будем искрен, гумена сачма била глупља него да је главни лик заиста погинуо на крају друге епизоде. Јест' да сам тада помислио "... вас Мартин (да простите), почели сте копирати његове смрдљиве идеје да шокирате гледаоце", али некеко бих се помирио са тим, ок, полицајци гину на дужности, шта да се ради... Овако, некако ми било без вез, чуј сад гумена сачма, па ко још то носи кад треба рокнути неког...А онда, кад мало боље размислим, очекујем да су ту неке игре на мало вишем нивоу и да је некоме требало да Велкоро остане жив, али да га, ето, мало успори у истрази. Јер, чини ми се, да је лик са птичијом главом тачно знао ко долази и да је тачно њега чекао, одн. није тек тако неки полицајац изненадио неког криминалца. Очекујем у сљедећим епизодама објашњење зашто један Велокро није требао бити убивен (што вели Кристијан). Чак мислим да се испод маске птице крије полицајац (с обзиром да гумену сачму користи полиција код разбијања демонстрација). Danijela је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука