Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Нису у Украјини сви фашисти. А и да јесу - нисам писао о њиховој идеологији него да су били довољно паметни да не улазе у сукоб у ком нису имали никакве шансе. Ne znam šta na ovo da ti odgovorim.... samo mi veruj da ja u toj evropi imam i mudre ljude za prijatelje koji kažu da fašizam počinje sa dvoje naoružanih fašista na ulici. Ako ti prihvataš vladu bilo koje države što toleriše fašiste čak do te mere da jih je uvela u vladu.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Кажем да смо лоши ђаци... Врати се па прочитај шта сам написао да би требало да научимо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Nauči da ne spominješ više slobu jer njega više u Srbiji i ne spominje... Izredjala se u Srbiji (ti ne znaš nisi tu) nova "elita" a pretpostavljam da su medju njima i ljudi koje si ti simpatisao i podržavao. Danas u srbiji slobu niko više ne spominje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ovaj "dokument" je neko skoro pisao? Sve i da je istina može samo da pospeši mržnju prema komunizmu koji više demokratskom većinom ne postoji kod nas? Kako nam ovo može pomoći? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Зар то није тачно? Шта има глупо у историјској чињеници да је фашизам настао на тлу Европе, тј. у Италији а нацизам у Немачкој? jes tacno samo to nema nikakve veze sa krizom u ukrajni. Autor jasno oce da implciira da nemacka podrzava ukrajnu jer je ukrajna sada pod "nacistickom vlavdom" a nemacka je "nacisticka zemlja" to se brale zove medijska manipulacija. Руски орјентисан или не, небитно, све што је написао, поготово у том другом поглављу, једноставно је тачно. Немогуће је негирати историјске чињенице из блиске прошлости а притом не доживети подсмех. Ali je "istoriskim" cinjenicama vrlo lako manipulisati da bi uvalio svoju poentu. On ovde ne prica o istoriji nego o trenutnom stanju. A dobro je i precutati ih, preuvelicati, ili ignorisati josh neke cinjenice da bi naveo citaoca da misli nesto sto nije tacno. Видећемо...волео бих да буде тако, али видећемо. Битно је нешто друго...битно је да су ЕУ-и и САД-а нацисти били неопходни за извођење "револуције", да су их финансирали и усмерили да буду покретачи целокупне масе и ударна песница нове власти у којој данас политички партиципарају...увек заобилазиш поенту. Ja vise mislim da se ovde zaobilazi poenta. ignorise jedan spektar cinjenica, fokusira onaj drugi. Kao sto atuor ovog teksta radi. Ovaj tekst implicira samo jednu stvar - zapad je zao, rusija je super ali josh nije dovoljno jaka. Zapad je nacisticki rusija je pravedna. (to nisu istorijske cinjenice to je manipulacija) Ето, видиш да ипак може. На примеру Украјине је више него очигледно.Страни фактор у сваком смислу помаже нацистима да дођу на власт. Daleko od toga da vladaju u pravom smislu te reci. Deo su trenutne vlade. I rusija u svojoj dumi ima politicara koji podrzavaju ruske nacisticke organizacije. Zasto autor o tome ne prica? Zato sto nije objektivan, i zatao sto ima zelju da napise pro ruski anti zpadni tekst. Потписујем!!! Dobro da se oko neceg slazemo. Ali mislim da treba da uzimamo sve cinjenice u obzir, posto ovde dosta budala po interentu servira pro ruske/anti zapdne cinjenice, dok ignorise ostale. Takav je i ovaj tekst - neobjektivan. Najveca cinjenica je da obe strane imaju tu svoj interes i da ih najmanje briga za ukrajinski narod. I to je ono glavno sto treba da naucimo iz ukrajinske krize (po meni) A ne to kako je rusija super i kako jacha, a zapad je zao i sotonin sluga. (kako autor teksta oce da implcira) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 jes tacno samo to nema nikakve veze sa krizom u ukrajni. Autor jasno oce da implciira da nemacka podrzava ukrajnu jer je ukrajna sada pod "nacistickom vlavdom" a nemacka je "nacisticka zemlja" to se brale zove medijska manipulacija. Није манипулација, него је чињеница коју ти не видиш...ако нека држава подржава, финансира и пружа сву подршку и помоћ неонацистима за освајање политичке власти и рушење легално изабране власти, онда се може етикетирати као нацистичка, колико год званично причала другу причу. Прича је једно, дела су оно што је битно. Завршена прича. Ali je "istoriskim" cinjenicama vrlo lako manipulisati da bi uvalio svoju poentu. On ovde ne prica o istoriji nego o trenutnom stanju. A dobro je i precutati ih, preuvelicati, ili ignorisati josh neke cinjenice da bi naveo citaoca da misli nesto sto nije tacno. Да, лако је манипулисати...као што ти радиш, позивајући се на маргиналне скинс групе у самој Русији, директно придавајући тој појави општи карактер и желећи да на тај начин даш том проблему неупоредиво већи значај него што он јесте те тако, наводно, изједначити и поистоветити проблем маргиналних скинс група са нацистичком владом у Украјини коју је ЕУ финасирала и довела на власт, док истовремено негираш постојање фашизма и нацизма европским државама а директно их приписујеш Русима ...страшно! Да те подсетим на твоје речи: Posebno kada to pise neko pro ruski orjentisan, a videli smo sta u Rusiji fasisti i nacisti rade emigrantima i homoseksualcima. Naravno ko je hteo da vidi... Unutar evrope "fasizma i nacizma nema" Ja vise mislim da se ovde zaobilazi poenta. ignorise jedan spektar cinjenica, fokusira onaj drugi. Kao sto atuor ovog teksta radi. Не...то ти радиш. Ovaj tekst implicira samo jednu stvar - zapad je zao, rusija je super ali josh nije dovoljno jaka. Zapad je nacisticki rusija je pravedna. (to nisu istorijske cinjenice to je manipulacija) На геополитичком плану, из перспективе геополитичке процене сваког иоле објективног аналитичара, било да је из Србије, Русије, Нигерије, Маурицијуса, Немачке или САД-а, ЕУ и САД-е саме себе приказују таквима широм света и у сваком свом поступку...колико човек мора бити слеп да то не види? Daleko od toga da vladaju u pravom smislu te reci. Deo su trenutne vlade. I rusija u svojoj dumi ima politicara koji podrzavaju ruske nacisticke organizacije. Zasto autor o tome ne prica? Zato sto nije objektivan, i zatao sto ima zelju da napise pro ruski anti zpadni tekst Такви реално владају Украјином а не у Русији, прикане...и потпуно је небитно да ли ће у догледној будућности и даље владати Украјином (у тренутном сазиву Раде ни остале партије и политичари нису ништа бољи!), већ је поента у чињеници да су ЕУ и САД преко нацистичких и ултрадесничарских групација (није само једна организација нацистичка, има их више) срушили законски регуларну и легално изабрану власт у Украјини (каква год да је она!). Значи, када нам је то потребно, када је то у нашем интересу, финансираћемо и политички и војно подржавати нацисте и фашисте, сецесионистичке, ултра-националистичке и шовиниастичке партије диљем света, али ћемо истовремено сваког противника наших интереса оптужити за за оно што у ствари ми радимо...значи, једном речју - олош. Dobro da se oko neceg slazemo. Ali mislim da treba da uzimamo sve cinjenice u obzir, posto ovde dosta budala po interentu servira pro ruske/anti zapdne cinjenice, dok ignorise ostale. Takav je i ovaj tekst - neobjektivan. Све чињенице су узете у обзир, истина о очитој и дрској геополитичкој експанзији ЕУ у САД на исток јесте очигледна и на делу безброј пута показана и доказана и текст је, по мом мишљењу, тачан и објективан. Najveca cinjenica je da obe strane imaju tu svoj interes i da ih najmanje briga za ukrajinski narod. I to je ono glavno sto treba da naucimo iz ukrajinske krize (po meni) A ne to kako je rusija super i kako jacha, a zapad je zao i sotonin sluga. (kako autor teksta oce da implcira) Украјинци су свесно изабрали страну која је отворено непријатељски настројена према Русији те су морали бити свесни шта им све "сексуална авантура" у коју су се упустили са Русијом, може донети...а шта ћемо ми научити из овога? Нећемо, на жалост, ништа научити, колико ја видим. Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Такви реално владају Украјином а не у Русији, прикане...и потпуно је небитно да ли ће у догледној будућности и даље владати Украјином (у тренутном сазиву Раде ни остале партије и политичари нису ништа бољи!), већ је поента у чињеници да су ЕУ и САД преко нацистичких и ултрадесничарских групација (није само једна организација нацистичка, има их више) срушили законски регуларну и легално изабрану власт у Украјини (каква год да је она!). Значи, када нам је то потребно, када је то у нашем интересу, финансираћемо и политички и војно подржавати нацисте и фашисте, сецесионистичке, ултра-националистичке и шовиниастичке партије диљем света, али ћемо истовремено сваког противника наших интереса оптужити за за оно што у ствари ми радимо...значи, једном речју - олош. Sto bi moglo da se portedi sa paljenjem Rajhstaga u jednoj drugoj drzavi i u drugo vreme ... Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Није манипулација,него је чињеница коју ти не видиш...ако нека држава подржава, финансира и пружа сву подршку и помоћ нацистима за освајање политичке власти, онда се може етикетирати као нацистичка. Завршена прича. Ima manipulacija, ako se donosi sud i ukazuje na sud, a pri tom se cuti da i u Rusiji nacisti imaju podrsku u Dumi, da je putin imao problema sa time sto su prebijali emigrante i strane studente po moskvi. To je brale - manipulacija, kada pokusavas evropu da predstavis kao nekog ko podrzva naciste a za ruske probleme sa nacistima u politici precutkujes. Sad me optuzujes za marginalne grupe u Rusiji, ali zato generalizujes protestante u Ukrajni kao nemarginalne. Brale, ti nacisti u poljskoj su podjednako marginalni kao i u Rusiji. Uzeli su jedno ili dva ministarstva. A ti konstatno ponavaljs - nacisti nacisti. Ko to radi - manipulise informacija. Kao sto sam rekao, umanjuje ruske naciste, preuvelichava ukrajinske. На геополитичком плану, из перспективе геополитичке процене сваког иоле објективног аналитичара, било да је из Србије, Русије, Нигерије, Немачке или САД-а, ЕУ и САД-е саме себе приказују таквима широм света и у сваком свом поступку...колико човек мора бити слеп да то не види? To da je SAD zao ja to ne sporim, meni smeta sto se ovde fura prica kako je Rusija nesto bolja. Такви реално владају Украјином а не у Еусији, прикане...и потпуно је небитно да ли ће у догледној будућности и даље владати Украјином U cela dva ministarstva, a ti pricas (kao i ovaj novinar) kao da imaju premijera, policiju, vojsku. Све чињенице су узете у обзир, истина о дрској геополитичкој експанзији ЕУ у САД на исток је очигледна и на делу безброј пута показана и доказана и текст је,по мом мишљењу, тачан и објективан. Sa tog dela je objektivan, neobjektivan je sa onog sto predstavlja rusiju nesto boljom. I to je upravo manipulacija cinjenicama, evo vam dokaz da je zapad zao, znaci rusija je super. Sto jednostavno nije tacno. Украјинци су свесно изабрали страну која је отворено непријатељски настројена према Русији те су морали бити свесни шта им све "сексуална авантура" у коју су се упустили са Русијом, може донети...а шта ћемо ми научити из овога? Нећемо, на жалост, ништа научити, колико ја видим. Oni i rusi imaju visevekovne sukobe. Ja se nadam da ce da naucimo da svaka strana pa i rusija, to jes svaka sila, boga ne moli i da nam treba neutralnost ali i saradnja. Ali me brine sto sve ove novine oce da nas nauce da je samo zapad los, i da sa njim ne treba da saradjujemo uopste a da je rusija super i da sa njima treba da saradjujemo sto posto, sto ce nas kostati, kao sto nas je uvek kostalo. Pa ce time da ugroze potencijale koje imamo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Sto bi moglo da se portedi sa paljenjem Rajhstaga u jednoj drugoj drzavi i u drugo vreme ... Hitler je demokratski doso na vlast. ne moze da se izjednaci, on je samo napunio glavu bednom narodu koji je bio toliko bedan i glup da je poverovao njegovim glupostima. na slichnu foru je seselj skupljao popularnost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Sto bi moglo da se portedi sa paljenjem Rajhstaga u jednoj drugoj drzavi i u drugo vreme ... или у једној малој земљи...уз помоћ багера.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 или у једној малој земљи...уз помоћ багера.. Samo sto u toj maloj zemlji nije srusena demokratski izabrana vlast, vec vlast koja je pokrala izbore. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Samo sto u toj maloj zemlji nije srusena demokratski izabrana vlast, vec vlast koja je pokrala izbore. Срушена би била и да није било избора... Не заборавимо Динкићеву посету Народној Банци....јел Вас подсећа на неке недавне догађаје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Срушена би била и да није било избора... Не заборавимо Динкићеву посету Народној Банци.... Hitler je (svidelo se to nama ili ne) bio legitimno na vlasti. Ono sto je on uradio - prodao dobru pricu siromasnom narodu (dobro ga lagao) A konkretna laz je bila - Siromasni ste zbog jevreja i njihovih zli banaka. (podsecali te na neciju politicku pricu? Ko krivi banke za siromastvo u Srbiji? ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Ima manipulacija, ako se donosi sud i ukazuje na sud, a pri tom se cuti da i u Rusiji nacisti imaju podrsku u Dumi, da je putin imao problema sa time sto su prebijali emigrante i strane studente po moskvi. To je brale - manipulacija, kada pokusavas evropu da predstavis kao nekog ko podrzva naciste a za ruske probleme sa nacistima u politici precutkujes. Sad me optuzujes za marginalne grupe u Rusiji, ali zato generalizujes protestante u Ukrajni kao nemarginalne. Brale, ti nacisti u poljskoj su podjednako marginalni kao i u Rusiji. Uzeli su jedno ili dva ministarstva. A ti konstatno ponavaljs - nacisti nacisti. Ko to radi - manipulise informacija. Kao sto sam rekao, umanjuje ruske naciste, preuvelichava ukrajinske. Ово што ти радиш је манипулација и пребацивање тежишта са главног на споредно...ЕУ и САД су финансирале, логистички подржале, политички оправдале и заштитиле неонацистичку, ултрадесничарску и русофобску олош коју су довели на власт у својој тежњи да преко Украјине војно буду на самој граници Русије...како то теби није јасно. за Бога милога? To da je SAD zao ja to ne sporim, meni smeta sto se ovde fura prica kako je Rusija nesto bolja. Овде се прича о сукобу поларизованих геополитичких сила, од којих један блок (ЕУ и САД) стално прелази политичку границу у својој експанзионистичкој тежњи да у догледној будућности поседују ресурсе и богатстава широм света па, на крају, и руске рерсурсе које су огромне, и то су толико пута чак и сами представници политичке елите ЕУ и САД творено рекли и на делу показали, да заиста не знам шта још треба додати. Значи, није реч о томе да ли су САД и ЕУ боље од Русије, већ да један страна просто ради то што сви ми видимо, а само тврдоглави појединци не желе то да признају. Русија у овој ситуцаији једноставно има позитивнију улогу јер није она та која врши вулграрну, војну и крајње деструктивну експанзију свог геополитичког утицаја...ништа више. Најлакше је оптужити некога да је пристрасан јер нам се не свиђа његов став...али то не негира чињенице које сви видимо. U cela dva ministarstva, a ti pricas (kao i ovaj novinar) kao da imaju premijera, policiju, vojsku. Видим колико премијер, полиција и војска имају утицаја. Sa tog dela je objektivan, neobjektivan je sa onog sto predstavlja rusiju nesto boljom. I to je upravo manipulacija cinjenicama, evo vam dokaz da je zapad zao, znaci rusija je super. Sto jednostavno nije tacno За Разлику од Русије, у геополитичко - војном контексту, ЕУ и САД се показују као предатори који не презају од физичког уништења толиког броја држава и уништења милиона живота зарад својих интереса и то сви видимо...тако да у том контексту јесу зли и не знам шта ту није јасно? Oni i rusi imaju visevekovne sukobe. Нису морали да га имају сада, али...Малоруси су сами изабрали. Ja se nadam da ce da naucimo da svaka strana pa i rusija, to jes svaka sila, boga ne moli i da nam treba neutralnost ali i saradnja. Ali me brine sto sve ove novine oce da nas nauce da je samo zapad los, i da sa njim ne treba da saradjujemo uopste a da je rusija super i da sa njima treba da saradjujemo sto posto, sto ce nas kostati, kao sto nas je uvek kostalo. Pa ce time da ugroze potencijale koje imamo. Под један, тешко је пливати међу ајкулама поготово овако малим и безначајним рибама као што смо ми. Страна се мора изабрати, свидело се то нама или не. Неће се моћи седети на две столице и време ће показати да сам у праву...а плодове свог избора ћемо морати сами да једемо. Под два, огромна већина медија у Србији ради супротно од твоје тврдње - директно или индиректно сатанизују Русију, а избацују хвалоспеве о ЕУ и САД. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Срушена би била и да није било избора... Не заборавимо Динкићеву посету Народној Банци....јел Вас подсећа на неке недавне догађаје? Не клевећи. Изјавио он код Марића да то никад није урадио, нит му је падало на памет тако нешто. Каже чоек то све будалаштине завидних људи. Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука