Balthasar Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Драги форумаши,потребан ми је латинско-српски речник у пдф формату. Наглашавам поново, искључиво пдф формату. Дакле, не никакви онлајн преводиоци и слично. Потребна ми је искључиво књига. Ако неко зна одакле се може скинути тако нешто или има у свом рачунару нека постави негде па потом нека подели овде линк за скидање те књиге.Хвала унапред на труду! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Zanimljivo i meni bi trebao Mada teško da neko to ima. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Па да. Проблем са онлајн преводиоцима је што им ја не верујем бач нешто посебно, уз то не могу да се наводе као извор и такође немају речничке референце које, наравно, имају само речници. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука