Срђан(Православац) Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Сећам се мог брата од тетке који је у јеку бомбардовања решио да нас све зезне и уплаши. Направио је копију касетне бомбе (и ако нисмо имали појма ни како права изгледа), ставио је као неки падобранчић и бацио на врх јелке. Ми смо се престравили! То никад нећу да заборавим, добио је после батине :Р Могу замислити,ја сам блицом апарата престравио госте код мене кући,угашена светла свуда била сви у мраку,кад су порипали сви са столица то је био шоу. Manolis and Пг је реаговао/ла на ово 2 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Bilo, ne ponovilo se. To je sve sto imam da kazem na ovu temu. А нека сећања? Немој да се стидиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Komšija koji je živeo preko puta naše zgrade se ljutio kada bi neko noću dok je trajala uzbuna palio svetlo na stepeništu ili koristio baterijsku lampu...da ne mamimo avione svetlom. Isto je moj ćale čuo od nekih komšija da su ljudi u okolnim zgradama mislili da smo 'NATO lokatori' (to je bio izraz tada), jer smo držali upaljeno svetlo na terasi. Пг, Милан Ракић, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Komšija koji je živeo preko puta naše zgrade se ljutio kada bi neko noću dok je trajala uzbuna palio svetlo na stepeništu ili koristio baterijsku lampu...da ne mamimo avione svetlom. Авиони ко комарци и лептири иду на светло,зезнуто. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 А нека сећања? Немој да се стидиш Nemam ja neka secanja vredna price, ja sam bio mali, odveli su me na selo kada je pocelo gadjanje.. tamo sam ziveo relativno normalno.. Krusevac skoro i da nisu gadjali... s'obzirom da sam likovno talentovan u dosadne sate sam slikao ikone i piramide.....(naravno ne na istoj slici)... a uglavnom sam po ceo dan otvarao pasijans, i zezao se se sa drugarima po selu... Secam se kad se zavrsilo pa prolazili tenkovi sa vojskom... meni bilo zanimljivo kako gusenica po asfaltu ostavlja trag.... mom tadasnjem mentalitetu je sve to bilo super jer nismo isli u skolu..... Пг, Ignjatije, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Nemam ja neka secanja vredna price, ja sam bio mali, odveli su me na selo kada je pocelo gadjanje.. tamo sam ziveo relativno normalno.. Krusevac skoro i da nisu gadjali... s'obzirom da sam likovno talentovan u dosadne sate sam slikao ikone i piramide.....(naravno ne na istoj slici)... a uglavnom sam po ceo dan otvarao pasijans, i zezao se se sa drugarima po selu... Secam se kad se zavrsilo pa prolazili tenkovi sa vojskom... meni bilo zanimljivo kako gusenica po asfaltu ostavlja trag.... mom tadasnjem mentalitetu je sve to bilo super jer nismo isli u skolu..... sHa_sarcasticlol :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Играли смо се напоље фудбал,жмурке,рата.По цео дан,ишли у риболов.Сирене,чују се авиони,ми ништа нема бежања.Људи трче у подруме ми се смејемо.Весело време било и поред свих мука које смо имали,ноћу касно смо палили и ватру испред зграда и причали приче седећи поред ње печући кромпире. Ненад Р., Manolis and Пг је реаговао/ла на ово 3 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Врло занимљива хронологија на Википедији: Хронологија НАТО бомбардовања СРЈ http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E_%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0_%D0%A1%D0%A0%D0%88 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Врло занимљива хронологија на Википедији: Да видимо све по датумима,штета што нема хронологија копнених операција на југу које почеле још 1998,баш бих волео да видим. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Играли смо се напоље фудбал,жмурке,рата.По цео дан,ишли у риболов.Сирене,чују се авиони,ми ништа нема бежања.Људи трче у подруме ми се смејемо.Весело време било и поред свих мука које смо имали,ноћу касно смо палили и ватру испред зграда и причали приче седећи поред ње печући кромпире. Poenta je u tome sto NATO za tri meseca bombardovanja Srbije nije ni ogrebao srpsku vojsku. Unistili su desetak tenkova, prazne kasarne su gadjali svakodnevno i stare polovne radare. Mogli su da gadjaju stamo stacionarne objekte, kasarne, magacine i slicno i nista nisu mogli da urade. Da su tako nastavili mogli su jos deceniju da bombarduju Srbiju i ni za dlaku da nas ne pomere sa Kosmeta. Medjutim kada su videli da nema efekta od toga, poceli su sa teroristickim bombardovanjem civila i civilnih ciljeva, poceli su da ubijaju decu na nosama i slicno. Tada je Srbija pokleka da bi sacuvala nevine od NATO zlikovaca. Срђан(Православац), Skala357 and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Врло занимљива хронологија на Википедији: Хронологија НАТО бомбардовања СРЈ http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E_%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0_%D0%A1%D0%A0%D0%88 Vidite li kako posle obaranja onog nevidljivog aviona nema podataka za naredni dan? Otkinuli sus e i obustavili napade jer su pomislili da iamo Ruske sisteme za odbranu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Билбија, не може се рећи да НАТО није ни огребао војску. Имај мало респекта... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Дух овог народа је увек био на нивоу и неуништив,графит из тог времена у Батајници: "Нато,шарај мало" Crveni Baron, Срђан Шијакињић and Manolis је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Poenta je u tome sto NATO za tri meseca bombardovanja Srbije nije ni ogrebao srpsku vojsku. Unistili su desetak tenkova, prazne kasarne su gadjali svakodnevno i stare polovne radare. Mogli su da gadjaju stamo stacionarne objekte, kasarne, magacine i slicno i nista nisu mogli da urade. Da su tako nastavili mogli su jos deceniju da bombarduju Srbiju i ni za dlaku da nas ne pomere sa Kosmeta. Medjutim kada su videli da nema efekta od toga, poceli su sa teroristickim bombardovanjem civila i civilnih ciljeva, poceli su da ubijaju decu na nosama i slicno. Tada je Srbija pokleka da bi sacuvala nevine od NATO zlikovaca. Нешто ми се чини да чак ни десетак није било уништено. Вала нагађали су се само тако још су амерички медији објављивали да је цео батаљон војске уништен. Кад су их коначно пронашли,и кад су шиптарски извиђачи почели да пале димне сигнале нато авионима,почело пушкарање,наши се повуку на резервне положаје,а нато поспе шиптаре који дошли на први положај. Чуда,чуда су то била,и штета баш штета што повукоше те јунаке којих се данас нико не сећа,паметна војска била,нато снаге нису смеле да крену у копнену инвазију.Послужили су се поквареним начином,од нељуди другачије и не може. Али јунацима свака част заслужују да буду уписани у историју,однос снага био 600:1. Crveni Baron and Skala357 је реаговао/ла на ово 2 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Билбија, не може се рећи да НАТО није ни огребао војску. Имај мало респекта...Unistili su nam PVO aerodrome, skladista itd. Od tehnike vrlo malo u poredjenju sa silom koja nas je tukla i duzinom vremena. To je bruka za ozbiljnu vojnu silu kao sto je Nato.Unistavali su masovno gumene makete tenkova po Kosmetu da je to bila smejurija. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука