Зорица екс Милева Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Прелијепе слике Марко, и наш предобри Отац Петар, нека му Господ дарује здравља, љубави и радости у изобиљу, какав је то човјек - да нам је више таквих... Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Јел сад треба отворити теме за сваког владику појединачно, са све фоткама? А поента јее? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Јел сад треба отворити теме за сваког владику појединачно, са све фоткама? А поента јее? Поента је да тема постоји већ неколико мјесеци и да никоме не смета осим теби! Поента је да си дежурни бунтовник против многих ствари! Ето, већ двије поенте. Још? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Ај прво ти мени одговори на питање, па ћу онда ја теби. Дакле, која је поента отварања теме о ЈЕДНОМ једином владици (а не и осталима истовремено, у истој теми)? Мислим да то не занима само мене ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Мај 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Фотографије које осликавају пастирски живот једног Епископа. Никаква посебна-специјална намјера. Толико је тема које немају везе са везом, барем за мене, па ја ћутим јер некоме су ок. Уосталом, модератори увијек могу да уклоне тему уколико је сматрају непотребном. Не желим никакву даљу преписку. Свако добро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Оо, ал си осетљив, ко трудница, не сме човек ништа да те пита одмах скачеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Тема је сасвим у реду. Не треба ваљда правдати постојање оваквих тема браћо и сестре. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Добро је, само да не пређе у идоларију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Јел сад треба отворити теме за сваког владику појединачно, са све фоткама?занимљива идеја, што да не ...ионако не знамо више од пола владика ни како нам изгледају, а камоли како се зову ... искрено, мислим да би тема о владики Атанасију била најпосећенија, а прве две нису заживеле пошто су биле преплављене негативним емоцијама ... можда не би било лоше и о историјским владикама да отворимо теме, а ја не бих имао ништа против да отворим посебну тему о Патријарху Гаврилу Дожићу, који ми је и даљи рођак ... тужно је што о њима сазнамо највише из новина кад се нешто лоше деси, а нешто паметно што су радили пар деценија постане занемарено тиме ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Ima jako lepe odezde 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука