Jump to content

ОБАВЕШТЕЊА везана за БФ !!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Хоће ли бити октобра 2? Питах ђакона Јову, каже да неће. Али они то кажу сваке године, па ипак буде. Остало ми још пола испита (усмени) из енгелеског на мастеру.

Подели на овим сајтовима

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛАГАЊУ ИСПИТА ИЗ ХРИШЋАНСКЕ ЕТИКЕ

04.10.2011.

Епископ доц. др Давид Перовић, због болести, неће одржати испит у предвиђеном термину 5. октобра 2011.

Испит се одлаже до даљњег.

Подели на овим сајтовима

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ИСПИТНИМ РОКОВИМА

04.10.2011.

После 9.10.2011. у складу са Законом о изменама и допунама Закона о високом образовању, није дозвољено организовати испитне рокове.

Закон предвиђа укупно 6 (шест) испитних рокова годишње што је нашим студентима и обезбеђено.

Подели на овим сајтовима

ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВИ ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА 1, 2 И 3 У ШКОЛСКОЈ 2011/2012. ГОДИНИ

03.10.2011.

Предавач француског језика Ана Вујовић обавештава студенте који ће у школској 2011/2012. слушати предмете Француски језик 1, 2 и 3, да ће се прве консултације у вези са наставом обавити у понедељак 10.10. у 16. часова у семинару за стране језике на 4. спрату.

Подели на овим сајтовима

Ко предаје сада енглески на факсу и како је са полагањем истог? Је л и даље тешко?

Ивана, и даље је јако тешко. Скоро два сата сам решавао тест.

Подели на овим сајтовима

Ко предаје сада енглески на факсу и како је са полагањем истог? Је л и даље тешко?

Ma predji na ruski, neuporedivo je lakse...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не можеш ако си га учио на основним студијама. То је мало шашаво. На мастеру захтевају други страни језик, различит од оног који си раније учио, и онда ти упакују енглески 3, француски 3, немачки 3. Како можеш учити тројку ако си апсолутни почетник у конкретном језику?

Подели на овим сајтовима

Cek malo, otac nije na masteru, nego na osnovnim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Да, ја причам за мастер. Што се тиче основних студија то је ОК. Настављаш са језиком који си учио у основној и средњој школи.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕТКУ УПИСА СТУДЕНАТА НА ВИШЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА

28.10.2011.

Упис студената на више године студија биће продужен до петка 04. 11. 2011.

После овог датума упис ће бити могућ само уз плаћање накнаде за закаснели упис.

[/left]

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Обавештење у вези са апсолвентским испитним роковима у школској 2011/2012.

15.11.2011.

Одлуком деканског колегијума излазак на испит у апсолвентским роковима дозвољено је само студентима старих четворогодишњих студија на основу Закона о високом образовању. Термини испита у одређеном апсолвентском року биће термини консултација наставника, изузев када се за одређени испит пријави већи број студената за који ће бити консултован предметни наставник након пријаве испита у вези са посебним термином полагања.

Da li ovo znaci da ja koja upisah 2007.i pisah molbu ne mogu da izadjem u aps.roku iako mi je odobrena molba i sve je dogovoreno sa profesorom?

izvinjavam se sto ovako upadam.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...