Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 hahaha covek da vas gleda pomislio bi kako se iza ova dva nicka koji ocenjuju neki ekonomski program se krije Bil Gejts. Pa je cak i kada kazes dobro ljudi to je vase misljenje,uvreda,eeeeej uvreda za Bil Gejtsa. брале, то да ће опорезивање банака за ефекат да има повећање цене банкарских услуга - НИЈЕ МИШЉЕЊЕ већ разумна ствар. Ако си ти обућар, и ја ти подигнем порез ти ћеш нормално да подигнеш цену поправљања обуће. То не мораш да будеш економски геније да би схватио. Ал са друге стране мораш да будеш апсолутни дебил да то не би схватио. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 И видиш још ову реченицу, схваташ ли како то апсолутистички и диктаторски звучи? Шта бре звучи диктаторски? Имаш горе аргументе, црно на бело. Него ви не желите да користите мозак. Само удри у химне и русољубље... А ви сте мени претили затвором ако дођете на власт. То није фашизам и диктатура? Макар и било неозбиљно. Ћириличар, Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 To to liberal,otvorenih shvatanja,za razmenu misljenja,za otvorenost,sirinu...a cim je video da sam za Dveri odmah pozivao sve da me banuju,kad to nije uspelo blokirao me i opet trazio da me banuju. To je to shvatanje,licemerno do srzi i koske. FUJ. Slušaj, dečak, nisi ti jedini ko je za Dveri ovde (to naravno nije problem, svako ima pravo na stav), ali si jedini stranački bot, o tome se radi. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Знају се последице одређених поступака и то је елементарна логика. То може да важи за математику. Економија има много више непознатих и варијабила да би све било "ако ово - онда оно". Да није тако, било би много једноставније и сви би живели на исти начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Blokirao si me,da te podsetim. Pozdrav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 То може да важи за математику. Економија има много више непознатих и варијабила да би све било "ако ово - онда оно". Да није тако, било би много једноставније и сви би живели на исти начин. Све успешне дражаве имају сличне економске системе. Вло је једноставно, није економија пуно далеко од математике. Например, све комунистичке земље су имале велике дефиците и брзо су пропале у корупцију. Све до једне. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма видели "православни форум" па се обрадовали "ево оваца за шишање"... Сад су се нашли изненађени кад су ударили главом о зид па не знају шта их је снашло. Зато траже ниске ударце, етикете, издајнике, стране плаћенике... Већ виђено. florenntina, Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Шта бре звучи диктаторски? Имаш горе аргументе, црно на бело. Него ви не желите да користите мозак. Само удри у химне и русољубље... А ви сте мени претили затвором ако дођете на власт. То није фашизам и диктатура? Макар и било неозбиљно. Ти би требао да размислиш пре него што овако потрпаш све који нису твог мишљења у исти кош. Ја, рецимо, сигурно знам да ти нисам претио затвором. Наиме, скоро 30 година нисам никоме ничим претио. Ништа, уживај са истомишљеницима, да не кваримо бајку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма видели "православни форум" па се обрадовали "ево оваца за шишање"... Сад су се нашли изненађени кад су ударили главом о зид па не знају шта их је снашло. Зато траже ниске ударце, етикете, издајнике, стране плаћенике... Већ виђено. И што је најгоре, сви који подржавају двери толеришу страначког бота на цену своје браће са којима имају однос одавно. Човека који је очигледно дошао овде САМО да пропагира идеологију и програм двери. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 То може да важи за математику. Економија има много више непознатих и варијабила да би све било "ако ово - онда оно". Да није тако, било би много једноставније и сви би живели на исти начин. Наравно да није иста као математика, али далеко од тога да се привредни развој постиже певањем родољубивих химни и ритуалним плесом. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 И што је најгоре, сви који подржавају двери толеришу страначког бота на цену своје браће са којима имају однос одавно. Човека који је очигледно дошао овде САМО да пропагира идеологију и програм двери. Ма јок, он је дошао баш сад "игром случаја"... Рек`о ми чо`ек... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 И што је најгоре, сви који подржавају двери толеришу страначког бота на цену своје браће са којима имају однос одавно. Човека који је очигледно дошао овде САМО да пропагира идеологију и програм двери. Ti si bio bot tadica,cede,zivkovica sad radulovica,pa ti niko nista nije rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма јок, он је дошао баш сад "игром случаја"... Рек`о ми чо`ек... Da dosao sam da ubedim Zvonka Americkog da glasa za Dveri i Milosavljevica cedistu,tadicevca,coveka koji je svim silama cas za eu,cas protiv,a sada podrzava radulovica. Eto poslat sam,a misija nikako da uspe. Jooooj Boze,pameti samo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма јок, он је дошао баш сад "игром случаја"... Рек`о ми чо`ек... Како рече сократ, незнање је извор свог зла. Па и овде из незнања мисле да "не можеш да претпоставиш да је ово лош економски програм" и мисле да их бошко не фарба. А човек који је способан да лупета популистичке глупости за гласове те сигурно фарба. Исто је радио вучић, исто је радио тадић исто ради бошко. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ti si bio bot tadica,cede,zivkovica sad radulovica,pa ti niko nista nije rekao. Не, он је овде већ годинама и разговарао је на пуно различитих тема са свима - о вери, љубави, музици итд. Ти си се појавио три дана пред изборе и пишеш само о својој партији. Где си био кад се сакупљала помоћ за болесне? Или бар на теми са вицевима? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука