Jump to content

Двери - економске бесмислице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Вучић ме јесте издао, јер сам мислио да фолира са ЕУ причом. Али опет, пре бих гласао за њега и сада него за Тадулу. Макар се окренуо истоку и Арапима где су кредити много повољнији као и њихов однос према нама, у односу на оне који су нас више пута рушили и убијали и задужили. Који нас пљачкају са астрономским каматима итд. ...

Вучић је и даље мање зло од ДС. У другом кругу бих опет пре гласао за Вучића, иако није испунио моја очекивања. Питање је да ли би могао и да остане на власти да их је испунио. 

Двери су ми опет једина опција од постојећих партија, иако нису савршени и имају мана.

Тако стоје ствари, мој Младене ;)

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 13:39, Auror рече

Hahahahhah xD

De si, amigo?

Evo mene, tu sam, živim i radim. Šta ima?

ево, иста мета исто одстојање, губим више времена по форуму него што бих хтео и даље... xD није исто овде кад вас нема, фали мало ватре, да се не увреде нови форумаши, можда сам ја само мало носталгичан за старим дискусијама xD

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ajmo interna kladionica,koga ce sledeceg Milosavljevic podrzavati:

Ceda Jovanovic kvota 1.10

Boris Tadic 1.25

Aleksandar Vucic 1.30

Aleksandar Djilas 1.30

Neko drugi 1.15

Opklade se primaju do 00h,jer sutra izlaze nove kvote.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Цитат

Опет си ти победио, наравно...и твоје г**но не смрди, наравно.....

Истина да моје го*но смрди, само ја схватим где је па га почистим за собом.

Нема никакве победе, ја покушавам да скренем пажњу на оно што је (по мом виђењу) истина, а то је да је дверашка политика ужас живи.

Цитат

Вучић ме јесте издао, јер сам мислио да фолира са ЕУ причом. Али опет, пре бих гласао за њега и сада него за Тадулу. Макар се окренуо истоку и Арапима где су кредити много повољнији као и њихов однос према нама, у односу на оне који су нас више пута рушили и убијали и задужили. Који нас пљачкају са астрономским каматима итд. ...

Вучић је и даље мање зло од ДС. У другом кругу бих опет пре гласао за Вучића, иако није испунио моја очекивања. Питање је да ли би могао и да остане на власти да их је испунио.

Издао те је само јер си наиван и јер не можеш да базираш политику на нерационалним теоријама завере, на обећањима, на бусањем у прса национализмом.

Бошко Обрадовић ће или да те изда или да те осиромаши и доведе земљу и народ на ивицу пропасти.

Цитат

Двери су ми опет једина опција од постојећих партија, иако нису савршени и имају мана.

То је игњате твоје изборно право, ја зборим моје мишљење да ће они исто да те издају и објаснио сам ти зашто. Идеје о земљи морају бити базиране на науци по имену економија и реалном стању у свету, а не неком измишљеном сукобу истока и запада, празним националистичким причама и бусањем у прса како си велики СРбин.

Ко ти прича те бајке, можеш бити сто посто сигуран да те фарба.

Цитат

Ajmo interna kladionica,koga ce sledeceg Milosavljevic podrzavati:

Ceda Jovanovic kvota 1.10

Boris Tadic 1.25

Aleksandar Vucic 1.30

Aleksandar Djilas 1.30

Neko drugi 1.15

Opklade se primaju do 00h,jer sutra izlaze nove kvote.

Милосављевић ће да подржава нову бољу идеју, која му пружи више аргумената и квалитетније аргументе. :)

То ти није нека наука, само прати ко има аргумената и можеш да претпоставиш кога ћу ја подржавати.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ајде прочитајте још једном почетну тему па покушајте поново.

Проблем је што од 10 тачака економског програма 9 не ваљају ништа (тј. екстремно су штетне), а једна само до пола. Катастрофа.

И о чему даље да причамо?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:21, Peacemaker рече
Проблем је што од 10 тачака економског програма 9 не ваљају ништа

Проблем је само у томе што је то твоје лично мишљење. И као такво, има исту тежину као и свако мишљење. А знаш већ како се каже за мишљења.

У принципу, ништа аргументовано ниси побио у тачкама осим што си на "јесте" одговарао са "није".

Е, сад, ја сам, рецимо, имао прилике да упознам доста њих који су све знали најбоље и свима трљали нос све док не дође време да лично и конкретно нешто не ураде. Ту некако сви ти трљачи носева попадају на део тела јужно од кичме... 

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:23, Милош Обилић рече

Da samo mala izmena,za tebe i tvoje vidjenje ekonomije ne valjaju nista ili su stetne.

A odgovor na postavljeno pitanje:

O ovome!

Ti ideš na moju ignore listu i trebalo bi na ban listu ovog foruma.

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:23, Милош Обилић рече

Da samo mala izmena,za tebe i tvoje vidjenje ekonomije ne valjaju nista ili su stetne.

Цитат

У принципу, ништа аргументовано ниси побио у тачкама осим што си на "јесте" одговарао са "није".

Мајко Србијо... тешко нама....

Коме није јасно да ће додатно опорезивање банака за ефекат  да попне цену кредита.... то је вала лично мишљењ исто колико је лично мишљење да ћу да бацим лоптицу са зграде  и она да падне на земљу.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:21, Peacemaker рече
И о чему даље да причамо?

И видиш још ову реченицу, схваташ ли како то апсолутистички  и диктаторски звучи?

То ни Вучић себи не би дозволио, мада је и он имао те бисере памети кад је изјављивао да може цео народ да се буни али ће он спровести шта је замислио.

Иста мета, исто одстојање. 

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:26, Auror рече

Ti ideš na moju ignore listu i trebalo bi na ban listu ovog foruma.

Ево, о овоме говорим изнад.

Чисте фашистичке методе: забрана, затварање, искорењивање.

На делу.

Подели на овим сајтовима

Нема ту "моје" и "твоје" виђење економије. Знају се последице одређених поступака и то је елементарна логика.

Родуљибиве химне и љубав према Русији не могу да промене законе економије...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:27, Милосављевић рече

невероватно........

Мајко Србијо... тешко нама....

hahaha covek da vas gleda pomislio bi kako se iza ova dva nicka koji ocenjuju neki ekonomski program se krije Bil Gejts. Pa je cak i kada kazes dobro ljudi to je vase misljenje,uvreda,eeeeej uvreda za Bil Gejtsa.

I tacno zamisljam Milosavljevica snuzdena faca ruka na glavi i... neverovatno...tesko nama...

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 14:28, R.Žiskar рече

Ево, о овоме говорим изнад.

Чисте фашистичке методе: забрана, затварање, искорењивање.

На делу.

To to liberal,otvorenih shvatanja,za razmenu misljenja,za otvorenost,sirinu...a cim je video da sam za Dveri odmah pozivao sve da me banuju,kad to nije uspelo blokirao me i opet trazio da me banuju. To je to shvatanje,licemerno do srzi i koske,cist fasisticki princip. FUJ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...