Jump to content

На факултету бих променио ово :

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Dakle, da rezimiramo situaciju od ulaska u zgradu fakulteta: portiri su fini ljudi, fotokopir majstor krajnje nepouzdan….onda idemo desno i ulazimo u naš amfiteatar…..molim vas da obratite pažnju na prozorčić ispod balkona koji je uglavnom otvoren kada su neka važna predavanja…elem, prozorčić je podbočen (da bi bio otvoren) nečim što liči na dasku za sečenje mesa (ako nije daska, ja se izvinjavam, ali tako izgleda)….Pogledajte, molim vas!!!!...... crosseoVan toga bih rekla  da je u tom reonu manje-više sve pod kontrolom….i gore u dvojci…a onda strčavamo dole i hodnikom idemo u pravcu Studentske službe (kuku majko, moja….ali ko je imao posla sa gospođa Nadom – ovi su majka)….fina je gospođa Ljilja i Vesna je OK….ove druge izbegavam….a onda krećemo stepenicama na II sprat (uvek idem peške i žurim tako da se na prvom i ne osvrnem i ne znam kako stvari tamo stoje) i dolazimo do biblioteke (meni su sve devojke tamo fine i kooperativne da ne kažem saradljive) grouphug… a onda ……skrećemo levo i ulazimo u učionicu broj 3……I gle IZNENAĐENJA…… dobar decko klapklaptamo stoji KOFA u koju sa plafona kaplje voda…I tako ŠEST MESECI…..sedimo mi i KOFA!!!!!!!!!!!! Prestalo je da kaplje sa plafona skoro, ali  su plafonske ploče i dalje otvorene,tako da se vide neke ružne cevi…..koliko li će to tek da stoji otvoreno???

Ne treba mnogo da se ove stvari promene…..pa to je zgrada jedne visokoškolske ustanove…. :nene:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

fotokopir majstor krajnje nepouzdan…

Због њега нисам полагао испит. Није ми завршио скрипту коју сам му рекао.

Хахахаха , који је он кулер, једаред сам му поручио две књиге и чекао 4 сата, срећом имао сам управо толико обавеза па сам га и дочекао иначе бих отишао кући.

Е попе Ивек јавили ми да сам прошле године ипак положио онај испит код оног чудног професора , како му беше име , што мења владику понтуфија, ма знаш онога... уф стаде ми памет.

А тек скрипта из које сам учио , копиро ја тамо преко пута у оној папирници, јој мајко моја, па то ти је туга жестока, све испретурано, ајд није фрка узо ја раставио па да сложим ал оћеш фали свака пета страница , па још и оне које имају су по два три текста истоветна.

Не знам ни шта сам учио , тотална ми збрка у главу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хахахаха , који је он кулер, једаред сам му поручио две књиге и чекао 4 сата, срећом имао сам управо толико обавеза па сам га и дочекао иначе бих отишао кући.

Е попе Ивек јавили ми да сам прошле године ипак положио онај испит код оног чудног професора , како му беше име , што мења владику понтуфија, ма знаш онога... уф стаде ми памет.

А тек скрипта из које сам учио , копиро ја тамо преко пута у оној папирници, јој мајко моја, па то ти је туга жестока, све испретурано, ајд није фрка узо ја раставио па да сложим ал оћеш фали свака пета страница , па још и оне које имају су по два три текста истоветна.

Loodilo!

Да бре, полагао си код, да простиш, Карана.

Ја сам добио десет код њега. Полагао сам два пута. Први пут сам пао. Појма немам ни зашто ни  како. такође, појма немам како сам други пут добио десет.

Подели на овим сајтовима

Loodilo!

Да бре, полагао си код, да простиш, Карана.

Ја сам добио десет код њега. Полагао сам два пута. Први пут сам пао. Појма немам ни зашто ни  како. такође, појма немам како сам други пут добио десет.

Е да да простиш код њега, пре неколико ми јавише на фон са факса питају ме шта оћу место тог предмета пошто сам га поново пријавио а испало да сам положио, меџутим ја сам целу прошлу годину вијао Карана да сазнам резултате испита ( које узгред не знам ни сад само знам да сам положио) и није било шансе да сазнам.

Знаш кад ми дошло да идем код Порфирија да га овај улови па да ми јави, ал реко труба ми због тога.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Како да обавестимо ове са ФБ сајта да поставе наш банер код њија? Уједно да нас обавештевају ако има нешто ново, а не да се јурцамо?

Подели на овим сајтовима

-otvorio bih kantinu u podrumu...

:cmizdrenje:

:)

Савршена љубав не раздељује једну природу људи по различитим њиховим особинама, но увек гледајући на њу, све људе подједнако љуби: врлинске љуби као пријатеље, а порочне као непријатеље, чинећи им добро, и дуготрпећи, и подносећи њихове поступке, уопште не мислећи о злу, него чак и страда...

Подели на овим сајтовима

Како да обавестимо ове са ФБ сајта да поставе наш банер код њија? Уједно да нас обавештевају ако има нешто ново, а не да се јурцамо?

A na koje sa FB mislis? Ima ih vise..... :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

A na koje sa FB mislis? Ima ih vise..... isus-sinai

Ма не, него баш са официјелног сајта. Они са фб-а су углавном већ код нас, као и поједини уредници часописа Логос.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...