Jump to content

На факултету бих променио ово :

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Немој да ми дираш Вецу... :drugarstvo:

Шалим се наравно. Изузев Љиљане Ајдуковић, остатак заиста треба протерати или их ваља ударити по џепу... али коме је то у интересу...

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

??? ??? ??? ??????. ??????, ??? ?? ???? ???? "??????? ????" ? 

??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... 319.gif

??????? ?? ?? ??????, ???? ??? ??? ?? ?? ??????? ??? ????????? ??????? ??????????... ? ???? ?? ??????????? ????, ?? ????? ???? ?? ????? ??? ??????? ??? ????? ???? ????????? ??????????? ?? ????????? ??????, ??? ??? ??? ????? ???? ?? ??????? ????????? ?????? ?? ??? ? ??? ??? ???? ????????. ? ??? ??? ??, ?. ????? ?????????, ???????? ???? ?????! :drugarstvo:

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Ма добра нам је студентска служба.

Само добијеш обавештење данас да јуче ниси имао предавања. :drugarstvo:

А обавештени су о свему и свачему само о ономе о чему треба нису. Ал су зато сви весели 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... dada

??????? ????, ???? ? ????? ??-?... ?????? ?? ?? ? ?????? ??????????  0442_feel

...??????, "????????????" ?    dada

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... dada

??????? ????, ???? ? ????? ??-?... ?????? ?? ?? ? ?????? ??????????  0442_feel

????, ???? ????? ???? ? ???????!    dada

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Da krenemo od pocetka: Pre studentske sluzbe promenila bih fotokopir majstora koji je uvek zauzet kada treba nesto da vam uradi....

Па дааа... Тачно сам приметио да нешто још фали. Само да ми је знати ко ону замлату постави онде? Сва срећа те сам ја скоро све обавезе према факултету обавио па ме се то пуно и не дотиче... али јадна ова деца... Мислим да би сва та питања требало да покрене студентски прарламент и да искористи то што је Ксенџа продекан. У моје време, за шта год да смо се жалили госпођа Ксенија је прогурала, и било је у нашу корист.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...