Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Комплетну студентску службу.... али они су неуништиви и непобедиви..... тако да ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Немој да ми дираш Вецу... Шалим се наравно. Изузев Љиљане Ајдуковић, остатак заиста треба протерати или их ваља ударити по џепу... али коме је то у интересу... ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ја нисам за сад имао нека лоша искуства, морам да признам. А чуо сам да је Љиља цар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Кад смо код студен. службе, јел се сећа неко "госпође Наде" ? Ови сада су мила Јана у односу на Наду.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ??? ??? ??? ??????. ??????, ??? ?? ???? ???? "??????? ????" ? ??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... 319.gif ??????? ?? ?? ??????, ???? ??? ??? ?? ?? ??????? ??? ????????? ??????? ??????????... ? ???? ?? ??????????? ????, ?? ????? ???? ?? ????? ??? ??????? ??? ????? ???? ????????? ??????????? ?? ????????? ??????, ??? ??? ??? ????? ???? ?? ??????? ????????? ?????? ?? ??? ? ??? ??? ???? ????????. ? ??? ??? ??, ?. ????? ?????????, ???????? ???? ?????! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ?. ????? ?????????, ???????? ???? ?????! ?????, ????? ?? ?????? ?????. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 Ма добра нам је студентска служба. Само добијеш обавештење данас да јуче ниси имао предавања. А обавештени су о свему и свачему само о ономе о чему треба нису. Ал су зато сви весели 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 ??? ??? ??? ??????. ??????, ??? ?? ???? ???? "??????? ????" ? ??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... dada ??????? ????, ???? ? ????? ??-?... ?????? ?? ?? ? ?????? ?????????? 0442_feel ...??????, "????????????" ? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 ??? ??? ??? ??????. ??????, ??? ?? ???? ???? "??????? ????" ? ??? ???? ?? ???? ???? ? ?????? ?? ????.... dada ??????? ????, ???? ? ????? ??-?... ?????? ?? ?? ? ?????? ?????????? 0442_feel ????, ???? ????? ???? ? ???????! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Kako se zove ona crnka sa kovrdzavom kosom, bas je fina...mislim najbolja je sad tamo :smiley: 0442_feel ?? ?? ?????. ? ??? ?? ????? ????? ????? ??????? ? ???. dada dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Da krenemo od pocetka: Pre studentske sluzbe promenila bih fotokopir majstora koji je uvek zauzet kada treba nesto da vam uradi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Da krenemo od pocetka: Pre studentske sluzbe promenila bih fotokopir majstora koji je uvek zauzet kada treba nesto da vam uradi.... sFun_bat klapklap aman klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Da krenemo od pocetka: Pre studentske sluzbe promenila bih fotokopir majstora koji je uvek zauzet kada treba nesto da vam uradi.... Па дааа... Тачно сам приметио да нешто још фали. Само да ми је знати ко ону замлату постави онде? Сва срећа те сам ја скоро све обавезе према факултету обавио па ме се то пуно и не дотиче... али јадна ова деца... Мислим да би сва та питања требало да покрене студентски прарламент и да искористи то што је Ксенџа продекан. У моје време, за шта год да смо се жалили госпођа Ксенија је прогурала, и било је у нашу корист. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука