Jump to content

Путин је увредио Светог Руског Цара Мученика, називајући га"Никола Крвави"?!

Оцени ову тему

ПиП

Препоручена порука

ne znam stvarno po kom podvižničkom životu se istakao poslednji ruski stvar...ako bi neko hteo da mi otvori oči... :.mislise.

• Волим 1

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

poslednji ruski stvar

Мислиш: последњи руски цар?

Не знам за његово подвижништво, али је ипак био помазаник за цара од стране православне цркве и убијен је из тог разлога од комуниста заједно са својом породицом. "Николај крвави" је изрека скована од стране комуниста.

Тако да моје питање се више односи на то што је путин употребио ову комунистичку кованицу?

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

to što je nasledio presto ruskok cara i što je pomazanik za cara nikako ga ne čini svetim.... 1324_womens

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

Подели на овим сајтовима

to što je nasledio presto ruskok cara i što je pomazanik za cara nikako ga ne čini svetim.... 1324_womens

Императора Николаја II Александровича канонизовала је 1. новембра 1981. године Руска православна загранична црква која тада није била у јединству са Московском патријаршијом. Деветнаест година касније, 2000, и помесна Руска православна црква га је канонизовала заједно са супругом и децом. Проглашени су за мученике.

(са википедије)

Подели на овим сајтовима

Тако да моје питање се више односи на то што је путин употребио ову комунистичку кованицу?

omaklo mu se, dugo je radio kao KGB oficir.. 

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Императора Николаја II Александровича канонизовала је 1. новембра 1981. године Руска православна загранична црква која тада није била у јединству са Московском патријаршијом. Деветнаест година касније, 2000, и помесна Руска православна црква га је канонизовала заједно са супругом и децом. Проглашени су за мученике.

(са википедије)

I Alojzije Stepinac će skoro da postane svetac u katoličkoj crkvi, a da li je u stvari svet?  1324_womens

Подели на овим сајтовима

ne znam stvarno po kom podvižničkom životu se istakao poslednji ruski stvar...ako bi neko hteo da mi otvori oči...

nije bio podviznik vec je stradao kao mucenik..

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

nije bio podviznik vec je stradao kao mucenik..

ne znam po čemu je on veći mučenik od onih jadnika poklanih po Hercegovini i Jasenovcu.

Подели на овим сајтовима

I Alojzije Stepinac će skoro da postane svetac u katoličkoj crkvi, a da li je u stvari svet?  1324_womens

Какве сад има везе православна цркава са католичком црквом?

Подели на овим сајтовима

ne znam po čemu je on veći mučenik od onih jadnika poklanih po Hercegovini i Jasenovcu.

Колико ја знам и они су канонизовани.

Подели на овим сајтовима

Какве сад има везе православна цркава са католичком црквом?

kako su ovi proglasili Alojzija svecem, tako su i Rusi iz zagranične crkve proglasili Nikolu Romanova...Ja to zovem političkim svecima.

Подели на овим сајтовима

niko ne kaze da je veci mucenik od njih..a sto se stepinca tice,nece ga kanonizovati JEDNA SVETA SABORNA I APOSTOLSKA CRKVA vec RKC tako da tesko da moze da bude svet 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...