Jump to content

Ја сам...

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Значи овде се одговара на питање: Ја сам...

Ја сам Горан Недељковић, службеник Црквене општине смедеревске, а иначе и студент прве године ПБФ-а  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Значи овде се одговара на питање: Ја сам...

Ја сам Горан Недељковић, службеник Црквене општине смедеревске, а иначе и студент прве године ПБФ-а  0205_whistling

Добродошао!!!  :291291291:

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ух, баш дуго нико није писао овде, па ево ја се налазим паметан да прекинем ту традицију 0212_rolleyes

Ја сам Марко Живанчевић, студент сам прве године општег смера БФ-а. gringrin Иначе сам из Крушевачке епархије. :) 'ајте мало да оживимо ову тему :) 301 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Браво, Марко! :cheesy2: Ја сам Срђан Кандић, теологију сам дипломирао прошле године (практични смер). Прошле јесени сам се пребацио на стари програм општег смера (програм из 2006. године). Предајем верску наставу у Сурдулици, у средњим школама. Сутра ћу бити рукопроизведен за чтеца. 8084.gif

Подели на овим сајтовима

Браво, Марко! :cheesy2: Ја сам Срђан Кандић, теологију сам дипломирао прошле године (практични смер). Прошле јесени сам се пребацио на стари програм општег смера (програм из 2006. године). Предајем верску наставу у Сурдулици, у средњим школама. Сутра ћу бити рукопроизведен за чтеца. 8084.gif

Моје честитке :) 138999 Еххх, и ја жељно ишчекујем тај дан molimoli 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...