alduk Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Ja sam Nenad Dukić iz Arilja. Svršeni student arapskog jezika i književnosti. Trenutno dajem razliku ispita za master studije na Bogoslovskom fakultet.Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Поздрав брате ! :cheesy2: Много ми је драго што си са нама ! slavabogu "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Цитат Ja sam Nenad Dukić iz Arilja. Svršeni student arapskog jezika i književnosti. Trenutno dajem razliku ispita za master studije na Bogoslovskom fakultet.Pozdrav Добро дошао Изариљац, што оно рече владика Максим. 319.gifЗамисли, ја сам на форуму од оснивања и ти си сада први кога сам лично упознао! Мислим да смо нас двојица једини диференцијалци овде, за сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Hvala na paznji! Odakle si, brate? Kako idu ispiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Pa, to si ti Ivice, jel da? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Цитат Pa, to si ti Ivice, jel da?Па добро си упалио - ето сад и ти неког познајеш овде. kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Добро нам дошао, Алдук! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dule Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Dusan Trifunovic postapsolvent, ili po novom veciti student trece godine Bogoslovskog fakulteta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Dobrodošao Dule! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Цитат Dusan Trifunovic postapsolvent, ili po novom veciti student trece godine Bogoslovskog fakulteta... Dobro došao! 0110_hahaha smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dule Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Hvala... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Њелцоме, Дуле :-))) И промени тај статус :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Марко Јефтић дипломирани теолог и члан уређивачког одбора студентског часописа ПБФ БУ ''Логос''. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Dobrodošli! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука