Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:12, Милош Обилић рече Prvo za nekog ko je najveci izvoznik srpskog voca,ne mozes reci da kupuju kako ti kazes "usput". Drugo nisi postavio pitanje o hladnjaci ili bar nisi objasnio da za to pitas. Ja ne znam tacno mesto,ali znam da su gradili i finansirali u okolini Ivanjice,Cacka mislim i Trstenika. E sad oprosti sto nemam ugovore,nadam se da mi sad neces traziti i to,ovo znam zato sto sam cuo od ljudi. Питам зато што си рекао да су Руси отворили хладњаче... Немој да те "враћам" и подсећам на оно што си рекао... Значи, чуо си од људи, а лично не знаш.. У реду... Само треба то онда нагласити... И не требају уговори... Све се зна.. У овој држави се "зна" да је "неко" на власти "добио новац од западњака" итд., те да иза "свега" стоје нпр. Мишковић и Костић, а да се не зна да у "том и том селу"-изграђена бејаше хладњача којој је инвеститор руски капитал... Шта је тешко навести да су то села: то, то и то... Ако већ знаш... Ако не знаш, то је већ друга ствар... А да ли си дошао да агитујеш или не-оставимо то Форумашима-обзиром да 21 твоја порука на Форуму, беше само на овој теми... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:22, R.Žiskar рече Мој комшија издаје трособан стан у Београду, око 75 квадрата за 300 евра и већ годину и по неће нико да плати толико, зврји празан. Локали по Београду се издају скоро па за комуналије и да не стоји празан. Како је локал у Крушевцу 700 евра (!) онда можемо само да закључимо да Београд ради - Крушевац се гради. Или то или неко у том локалу од 700 евра (!) пере парице. Дај кажи ми где је тај стан од 75 квадрата триста евра, да кажем свим овим мојим друговима који студирају у Београду да закупе тај стан, пошто је то џабака. Они будале изгледа сви дају по 350 евра за неке двособне од 40 квадрата. Само ме занима кога лажеш и мажеш? Себе вероватно највише... Није први пут да булазниш додуше... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Milosavljevicu upuceno Hoces da ti ja kazem sto saradnja sa Rusima nije na vecem nivou? Oni traze i cenu i kvalitet,u pravu si skuplji smo nego sto bi trebalo,a druga stvar je kvalitet. Evo kod mene na pijaci kupujem voce i povrce od jednog otkupljivaca koji otkupljuje u Srbiji od Rusa Uglavnom kod njega je uvek dosta skuplje,poenta price je da Rusi imaju standard,dakle da osim sto treba to voce da bude zdravo,ne da se prska sa milion hemijskih sredstava,bitan je i fizicki izgled,svaka vocka je ista onoj drugoj. E oni to voce klasiraju i naravno da prva klasa je najtrazenija,najskuplja ali je i najmanje ima. Takodje drzava Srbija ne pomaze seljacima u tome da se opredele na taj nacin da se bave vocarstvom. A tu ima i nekih politickih odluka. Ukratko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:24, Милосављевић рече Дај кажи ми где је тај стан од 75 квадрата триста евра, да кажем свим овим мојим друговима који студирају у београду да закупе тај стан, пошто је то џабака. Они будале изгледа сви дају по 300 евра за неке двособне од 40 квадрата. Ајде да се лажемо још мало.... Milosavljevicu ti ni ic ne poznajes Beograd niti njegovu velicinu niti konkretno neke stvari. Prvo u Beogradu postoji 4,5 raspalih trznih centara koji su bili novitet pre 20,30 godina a koji danas zvrlje prazni. U jednom od njih je i poverenistvo Dveri cena mesecnog izdavanja ne prelazi 180e. Takodje Beograd je veliki,to sto je mozda 40kv na slaviji 300 ili 400e,ne znaci da ne mozes naci npr na dusanovcu koji je od slavije 5 minuta 75 kv za 250e. Ili to sto je u Krusevcu u centru neki lokal od 100kv 700e,ne znaci da takav isti negde u Beogradu automatski kosta 1400 ili 2100e. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:30, Милош Обилић рече Milosavljevicu ti ni ic ne poznajes Beograd niti njegovu velicinu niti konkretno neke stvari. Prvo u Beogradu postoji 4,5 raspalih trznih centara koji su bili novitet pre 20,30 godina a koji danas zvrlje prazni. U jednom od njih je i poverenistvo Dveri cena mesecnog izdavanja ne prelazi 180e. Добро ајде чак да кажемо да је један 180 евра како ти тврдиш. Који од оних на листи? КОлико су остали, колико је онај на земуну, колико онај на новом београду колико онај на звездари? Цитат Ili to sto je u Krusevcu u centru neki lokal od 100kv 700e,ne znaci da takav isti negde u Beogradu automatski kosta 1400 ili 2100e. Каквих 100 квадрата црни ти, шта причаш будалаштине? Локалче 20 квадрата, била кладионица па пословни простор, 600- 700 евра. Месечно. Ајме људи јел ви мене завитлавате? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:23, Милан Ракић рече Питам зато што си рекао да су Руси отворили хладњаче... Немој да те "враћам" и подсећам на оно што си рекао... Значи, чуо си од људи, а лично не знаш.. У реду... Само треба то онда нагласити... И не требају уговори... Све се зна.. У овој држави се "зна" да је "неко" на власти "добио новац од западњака" итд., те да иза "свега" стоје нпр. Мишковић и Костић, а да се не зна да у "том и том селу"-изграђена бејаше хладњача којој је инвеститор руски капитал... Шта је тешко навести да су то села: то, то и то... Ако већ знаш... Ако не знаш, то је већ друга ствар... А да ли си дошао да агитујеш или не-оставимо то Форумашима-обзиром да 21 твоја порука на Форуму, беше само на овој теми... Pa druze ja sam raspuste provodio na selu,moji roditelji su sa sela,dakle nisam neko ko je skroz izvan tokova i ko nema pojma o desavanjima u vezi poljoprivrede,vocarstva,povrtarstva i ostalog. Zato i znam o svemu tome,medjutim cak ne pricam ni sta sve znam i sta sam sve saznao o prici sa seljacima,upravo da ne bi neko dosao do toga da to obesmisli na taj nacin kakav ti pokusavas ili da pokusava to da predstavi kako ja samo puko agitujem za Ruse bez ikakvog osnova. A mogu ti reci da mnogi seljaci koje ja znam mole Boga da imaju mogucnost Rusima da prodaju svoju robu,a ne nasim "biznismenima". Ja ti kazem upao sam u diskusiju,a nisam takav tip da sad dodjem i kad mi neko postavi pet pitanja kao npr ti,milosavljevic,milan b.i jos neki da iskuliram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Цитат ma ne znaju oni, oni misle da je rusija slaba i zaostala, kad bi im rekao da imaju standard ko njemci odma pomisle da si šizofreničar.... rusija je mnogo jaka ekonomski Управо тако, јака је економски, а босна купује више од нас него руси, Па ти види. Цитат Milosavljevicu upuceno Hoces da ti ja kazem sto saradnja sa Rusima nije na vecem nivou? Oni traze i cenu i kvalitet,u pravu si skuplji smo nego sto bi trebalo,a druga stvar je kvalitet. Како конкретно Двери мисле да обезбеде цену и квалитет? Цитат Takodje drzava Srbija ne pomaze seljacima u tome da se opredele na taj nacin da se bave vocarstvom. A tu ima i nekih politickih odluka. Ukratko. Добро то је тачно, али ја нисам видео ништа у програми двери што би заиста помогло. Видео сам неке мере, али чист популизам ништа што конкретно може да ти помогне на дуге стазе. Причају о неким средствима и хладњачама, ја не знам како они мисле то да обезбеде. Не падају хладњаче са неба. Ако опорезују банке додатно, подћи це цену банкарских услуга. Самим тим ће подћи цену већ скупих кредита. Другим речима направиће штету на другом месту. Онда ово давање средстављ пољопривредницима, то су мала средства... за неку озбиљну произвдњу. Мене ето као надам се будућег пољопривредног произвођача занима како ће то двери - СТВАРНО да ми помогну. Цитат A mogu ti reci da mnogi seljaci koje ja znam mole Boga da imaju mogucnost Rusima da prodaju svoju robu,a ne nasim "biznismenima Ја сам се преселио на село да бих радио пољопривреду, већ дуже време сам у контакту са пољопривредницима. Продали би ми било коме ко оће да плати поштену цену. Ја ја бих продао русима - кад би тели да купе. Уопште о томе не причамо. Ја ти кажем да неће да купе, и како двери мисле да промене ту ситуацију, да нам смање цене производа и повећају квалитет? Ја у њиховим мерама не видим заиста ништа корисно на том пољу. видим само просипање из шупљег у празно. - Додатно опорезивање банки ће подићи цену банкарских услуга. - Давање оних средстава која причају, неће пуно да ми помогне на дуго. - неверујем им ни реч о донацијама хладњача јер то не пада са неба, морају од неког узети новац. А узеће вероватно на штету осталих грађана Србије. мислим да ви гласачи двери у њиховом програму не капирате једну свар - нема ништа бесплатно. Ко год ти каже да ће нешто да да неком другом, буди свестан да то мора да узме од неког трећег. А када узме од неког трећег оном четвртом (обичном грађанину ) прави штету јер тај трећи подуже цену производа да би покрио додатни расход. Не знам да ли то капираш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:33, Милосављевић рече Добро ајде чак да кажемо да је један 180 евра како ти тврдиш. Који од оних на листи? КОлико су остали, колико је онај на земуну, колико онај на новом београду колико онај на звездари? Каквих 100 квадрата црни ти, шта причаш будалаштине? Локалче 20 квадрата, била кладионица па пословни простор, 600- 700 евра. Месечно. Ајме људи јел ви мене завитлавате? U Jerkovicu trzni centar Jerkovic je u poluraspadnom stanju. TC piramida tu i tamo,ali nije ni tu puno veca renta. U bulevaru 503 to je ko zna gde i pretpostavljam mozda i niza cena od tih 180e. Za Zemun ne znam. Uglavnom kad se sve ovo skupi u Beogradu,ja verujem da renta za sve lokale koje iznajmljuju zajedno ne izlazi preko 2000e mesecno cak i da pretpostavimo da nema neko ko je vlasnik lokala nekog od pomenutih a da je Dverjanin pa da je dao za Dz na koriscenje prostor kao sto ima u nekim mestima,a ti si izracunao skoro 10.000e samo za Beograd. Vidis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:35, Милош Обилић рече Pa druze ja sam raspuste provodio na selu,moji roditelji su sa sela,dakle nisam neko ko je skroz izvan tokova i ko nema pojma o desavanjima u vezi poljoprivrede,vocarstva,povrtarstva i ostalog. Zato i znam o svemu tome,medjutim cak ne pricam ni sta sve znam i sta sam sve saznao o prici sa seljacima,upravo da ne bi neko dosao do toga da to obesmisli na taj nacin kakav ti pokusavas ili da pokusava to da predstavi kako ja samo puko agitujem za Ruse bez ikakvog osnova. A mogu ti reci da mnogi seljaci koje ja znam mole Boga da imaju mogucnost Rusima da prodaju svoju robu,a ne nasim "biznismenima". Ja ti kazem upao sam u diskusiju,a nisam takav tip da sad dodjem i kad mi neko postavi pet pitanja kao npr ti,milosavljevic,milan b.i jos neki da iskuliram. Е видиш... Ти си распусте проводио на селу... А ја сам живео на селу... Но, нема везе, и даље чекам да наведеш која су то села (оптужбе о обесмишљавању теме од стране имењака, Младена и још неких како кажеш, овога пута нећу узети у обзир)... Дакле, јасно и гласно реци која су то села, или да те сматрамо за најобичнијег страначког "бота"-или како се то већ каже и изражава-учио сам руски Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:43, Милан Ракић рече Е видиш... Ти си распусте проводио на селу... А ја сам живео на селу... Но, нема везе, и даље чекам да наведеш која су то села (оптужбе о обесмишљавању теме од стране имењака, Младена и још неких како кажеш, овога пута нећу узети у обзир)... Дакле, јасно и гласно реци која су то села, или да те сматрамо за најобичнијег страначког "бота"-или како се то већ каже и изражава-учио сам руски Ja ti kazem u okolini tih mesta neka od sela. Imena tih sela ne znam zaista,jer te krajeve i ne poznajem,evo mogu u blizini mog sela znam da se pricalo za tu opciju a to su Drlace,e sad dokle se stiglo do toga trenutno ne znam ali cucu se sa nekim u toku dana pa cu ti javiti. Nisam ja rekao da je bilo obesmislio temu nego sam rekao da 20 mojih poruka ovde nije zato sto sam dosao da agitujem i vodim kampanju nego zato sto sam usao u diskusiju pa evo i tobom i milosavljevicem i drugima. I ta prica jeste malo uvredljiva. Reci ti meni jasno i glasno da ne postoji nijedna ruska hladnjaca u Srbiji u suprotnom cu te smatrati za bota. Mislim... edit: evo znam da jednu koju su finansirali Rusi postoji u mestu koje se zove Gornja Trnjava negde kod Topole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Цитат U Jerkovicu trzni centar Jerkovic je u poluraspadnom stanju. TC piramida tu i tamo,ali nije ni tu puno veca renta. U bulevaru 503 to je ko zna gde i pretpostavljam mozda i niza cena od tih 180e. Za Zemun ne znam. Добро као што рекох то је једна, шта је са земуном, звездаром, савским венцем итд. Пази, ја ти само скрећем пажњу да није да немају лове, и мислим да је исправно питати одакле им. Пошто се то пита све друге странке. Ја не иплицирам одакле им, само питам. Цитат Uglavnom kad se sve ovo skupi u Beogradu,ja verujem da renta za sve lokale koje iznajmljuju zajedno ne izlazi preko 2000e mesecno cak i da pretpostavimo da nema neko ko je vlasnik lokala nekog od pomenutih a da je Dverjanin pa da je dao za Dz na koriscenje prostor kao sto ima u nekim mestima,a ti si izracunao skoro 10.000e samo za Beograd. Ја мислим да је то наивна цифра. Чак и за ту од 180 евра сумњам, јер као што ти рекох, у центру једног села, у околини крушевца локал кошта више од тога. Већи од 20 квадрата али не пуно. Чак ти и не верујем да је 200 евра Просто ми невероватно да било која некретнина у Бг буде 200 евра осим ако није на.. немам појма.. борчи... или тако неко предграђе. Ево ја сам живео као студент у Нишу, једнособан стан, на Дуваништу (једно од најдаљих насеља) је 180 евра. Без трошкова. ДАкле мени мало много нелогично да је било где у београду пословни простор 200 евра осим евентулано у неком придградском насељу. У ширем центру крушевца... су ти локали скупи. Београд је познат по високим ценама некретнина, и да чујем да је локал 200 евра ми је просто невероватно. Колико год да је распао тржни центар.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Druze u bulevaru ti je sediste zvezdarskog poverenistva. Da bi ti malo jasnije bilo u nekom centru blize gradu bulevara pola lokala je zatvoreno jer nemaju ljudi pare. A sediste Dveri je u broju 503,ja ne znam ni gde je to. Vec sam ti rekao na ta 10 mesta,siguran sam da mesecni iznos nije veci od 2000e. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:49, Милош Обилић рече I ta prica jeste malo uvredljiva. Reci ti meni jasno i glasno da ne postoji nijedna ruska hladnjaca u Srbiji u suprotnom cu te smatrati za bota. Mislim... Мож`ш да се вређаш кол`ко `оћеш... Могу да ти упутим извињење, и ево јавно се извињавам ако те је моја констатација о природи твог обитавања на Форуму (без обзира шта статистика каже) увредила, али ја нисам нигде тврдио то што ти мене питаш... Тако да ти "прича" баш и не "стоји"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 editovao sam tu poruku i dodao jedno mesto. Ne brate nego ja ti kazem cuo sam za mesto neko oko Trstenika,Cacka....ti meni kazes ili mi daj tacno ime sela ili te smatram za bota. Ja ne znam svako selo u Srbiji i valjda sam dovoljno rekao kad sam pomenuo okolinu tih gradova. Ali nema veze. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 13:49, Милош Обилић рече edit: evo znam da jednu koju su finansirali Rusi postoji u mestu koje se zove Gornja Trnjava negde kod Topole. Хвала лепо. Хладњача "Трнава МГ" Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука