Jump to content

Građani žele nove ljude na političkoj sceni a ipak biraju stare

Оцени ову тему

Препоручена порука

Radulovicu ne verujem.

U kom smislu? Covek je ostao dosledan, bar do sada. Izasao je iz Vlade da bi nastavio da se bori za reforme u koje veruje. 

Btw, nisi mi odgovorio za Dragasa> Da li se distancirao od Dveri i da li uopste izlazi na ove izbore?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Odgovorio sam ti u onoj temi jasta :)

Sto se tice Radulovica, glas razuma mi to kaze.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da Radulovic opusteno prolazi cenzus, bar u BG

За републичку скупштину нема шансе да пређе цензус. Ако постоје неки локални БГ избори, можда добије одборника, али у републици никако. Прерано је да направи толики скок :)

Подели на овим сајтовима

За републичку скупштину нема шансе да пређе цензус. Ако постоје неки локални БГ избори, можда добије одборника, али у републици никако. Прерано је да направи толики скок :)

Mislim da nisi u pravu. Nisu bre ljudi mutavi! Dosta im je vise parazita i partijskih poltrona koji su se uvukli u drzavne ustanove, ne rade nista i primaju plate od novca poreskih obaveznika. Dosta je bre vise ljudima da stalno skupljaju neke papire, dokumenta i svaki treci dan vade nanovo krstenice da bi dokazali da su bas ti koji jesu. Dosta im je da crnce po ceo dan uceci i radeci dok njihove kolege sa mega-giga kupljenim diplomama trose njihov novac nemilice. Ljudi bre hoce zdravu i normalnu drzavu gde se ceni marljivost i znanje a ne javasluk i korupcija a Radulovic bas to propagira.

Подели на овим сајтовима

Jeste propagira, to si lepo rekla :D

Aj necu vise o nit smrdi nit mirise Radulovicu, vreme ce pokasti :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

To sto znam se ne da lako iskazati recima, pa necu ni pokusavati, to su neke druge frekvencije :)

Sto bi Milosavljevic reko "ad Hominem" :D

Подели на овим сајтовима

Mislim da nisi u pravu. Nisu bre ljudi mutavi! Dosta im je vise parazita i partijskih poltrona koji su se uvukli u drzavne ustanove, ne rade nista i primaju plate od novca poreskih obaveznika. Dosta je bre vise ljudima da stalno skupljaju neke papire, dokumenta i svaki treci dan vade nanovo krstenice da bi dokazali da su bas ti koji jesu. Dosta im je da crnce po ceo dan uceci i radeci dok njihove kolege sa mega-giga kupljenim diplomama trose njihov novac nemilice. Ljudi bre hoce zdravu i normalnu drzavu gde se ceni marljivost i znanje a ne javasluk i korupcija a Radulovic bas to propagira.

Радуловић прелази цензус сигурно.

Видиш да га ови не воле па им он главни трн у оку овде.

Кад овде нико не критикује двери док лупетају глупости ко максим по дивизији (сем мене) ал зато скачу на радуловића ....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

S obzirom da je istraživanje rađeno na internetu moguće zloupotrebe su svedene na minimum tako što se sa jedne IP adrese mogla uraditi samo jedna anketa.

tor-logo.jpg

https://www.torproject.org/

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Радуловић прелази цензус сигурно.

Видиш да га ови не воле па им он главни трн у оку овде.

Кад овде нико не критикује двери док лупетају глупости ко максим по дивизији (сем мене) ал зато скачу на радуловића ....

Naravno! Trn im je u oku jer jedini nema "oraha u dzepu" i jedini je ozbiljna pretnja njihovim parazitskim privilegijama. Da ima bar jednu mrljicu u biografiji vec bi visio na Terazijama koliku su medijsku hajku podigli. :)

Подели на овим сајтовима

Naravno! Trn im je u oku jer jedini nema "oraha u dzepu" i jedini je ozbiljna pretnja njihovim parazitskim privilegijama. Da ima bar jednu mrljicu u biografiji vec bi visio na Terazijama koliku su medijsku hajku podigli. :)

Покушали, оно са дететом, да га је пребио па завршило у хитној.

Такође причају партијски пулени како је "страни агент" и "довео предузећа до стечаја" .. јер је у пар био стечајни директор...

Мада не знам како можеш да доведеш до стечаја предузеће у стечају...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...