Jump to content

Cela škola išla na pričešće (VIDEO)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kolektivno pričešće vernika nije neuobičajeno. Međutim, jeste pomalo neobično da čujete da se zajedno pričestilo više od stotinu učenika osnovne
škole u Bresnici.

...

http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=07&nav_id=820864

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Лепо је ако су деца тамо отишла својевољно, и дај Боже да је тако... али како знам како се овде злоупотребљава религија.... искрено сумњам.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Фин труд, реткост да буде подржан од стране управе школе.

Не знам сестро мени се то не свиђа. Замисли сутра дан да смо ми верујући мањина а верници већина. Да ли би мислила да је ок да се воде деца на неки комунистички или атеистички догађај? Например на предавање ричарда довкинса од стране школе.

тако да можеш мислити зашто родитељима који су атеисти не пријају овакве ствари.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@, ма, гледано тако изгледа као наметање, гледано изнутра (а ја пробала пуно пута јер радим са децом) уме да буде дивно. Истакла сам оно што мени иначе највише смета - а то је неучествовање, да не кажем спречавање, од стране руководства школе  у том неговању живота по вери.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...