Jump to content

Узајамне тужбе за геноцид Србија-Хрватска

Оцени ову тему

3 члановâ је гласало

1. 1. Ваше мишљење и предвиђање ко ће на крају бити кажњен и проглашен кривим.

• Србија крива за геноцид
    • Хрватска крива за геноцид
    • Обе стране криве и кажњене
  2. 2. Међународни суд пресудиће?

• Праведно
    • Исполитизовано

Препоручена порука

Сматрате ли да ће суђење бити праведно или максимално исполитизовано као у Хагу на пример?

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Srbi su bili  žrtve koji su doživeli veliko stradanje, na žalost nešto što je između ostalog kultura sećanja nestalo je kod Srba. Dokaz je da su se srpski političari utrkivali da povuku tužbu, kao da im je izborima dat mandat da aboliraju Jasenovačke dželate. Naravno da će im u tome pomoći i politički a ne sud pravde.

Подели на овим сајтовима

Srbi su bili  žrtve koji su doživeli veliko stradanje, na žalost nešto što je između ostalog kultura sećanja nestalo je kod Srba. Dokaz je da su se srpski političari utrkivali da povuku tužbu, kao da im je izborima dat mandat da aboliraju Jasenovačke dželate. Naravno da će im u tome pomoći i politički a ne sud pravde.

Шта је ту је остаје нам једино Небеска Правда, е ту нема политике код Доброга Судије.

Свако добро вам свима желим на Суду Страшном.          Будимо Људи.

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

мислим да није било геноцида ни са једне стране. по мом мишљењу, најреалније би било да смо тужили хрватску за етничко чишћење.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ниједна тужба од ове две нема изгледе на успех.

Није било геноцида у последњем рату нигде, укључујући БиХ. Наша највећа "грешка" је што смо повукли тужбу против НАТО-а. Ту смо имали реалне шансе, али знајући за политичке утицаје у самом МСП, вероватно не бисмо успели баш да добијемо процес. Опет, доста тога би испливало на површину.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Tuzba Hrvatske za genocid je vise nego smijesna...mislim da ce Hag malo kompenzovati u korist Srbije zbog Gotovine. Ostaje da vidimo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Гледа ли ико РТС1?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...