мирођија Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CGS9WBXaqd0 :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Arsenija and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Byw7tTPnpfg Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Fisss http://youtu.be/GydVqOvMphE ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 joooj smiley-dance007 http://youtu.be/1S-hhxVGOJM Ayla , Arsenija and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Данче* and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Zahvaljujući tebi, ja se nasmijah danas. Hvala, Jelena... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нема на чему, баш ми је драго . Мени баш фали осмеха ових дана, а поједине теме на овом форуму су право место где могу да га пронађем Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Шта значи „само за оне осрамоћене“? Не битно Данче* је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Шта значи „само за оне осрамоћене“? Не битно Valjda...priznasmo i postidismo se. Sviđa nam se ta stvar ali ne i sve od tog izvođača, ili ...kako li već (Zašto nebitno ako si postavila pitanje? :.mislise. ) Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Valjda...priznasmo i postidismo se. Sviđa nam se ta stvar ali ne i sve od tog izvođača, ili ...kako li već (Zašto nebitno ako si postavila pitanje? :.mislise. ) Значи битно је. И то је ок. Мислим да се односи на "песму", не на извођача. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Значи битно је. И то је ок. Мислим да се односи на "песму", не на извођача. Vidi molim te...cccc. Znači, stvar ili pjesma koja ti se sviđa, a u stvari nije po tvom ukusu...ili sviđa ti se, a u stvari ti se ne sviđa, ili... (kako sad? :.mislise. ) Zar ti nije bio sporan momenat - samo za one osramoćene? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Vidi molim te...cccc. Znači, stvar ili pjesma koja ti se sviđa a u stvari nije po tvom ukusu...ili sviđa ti se a u stvari ti se ne sviđa, ili... (kako sad? :.mislise. ) Zar ti nije bio sporan momenat - samo za one osramoćene? Па видиш да је запетљано "како сад?". :.mislise. Па био ми је споран због младожење, због невесте није Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука