Jump to content

Republika Srbija ili Kraljevina Srbija ?

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Da li ste za   

81 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste za

• Republiku Srbiju
      22
    • Kraljevinu Srbiju
      63

Препоручена порука

• Гости

Краљевина, да се зна ко смо, краљ је симбол наше историје коју често потпуно заборављамо, а наши преци су гинули за нас и то треба поштовати! Наравно, са ингеренцијама краља налик решењима из данашњих модерних монархија.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 305
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Шта мислите шта Дража мисли?  0409_feel

Потписујем, Краљевина Србија!!!  srcee

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

sta ce nam kralj ?

??? ???????? ??????: ? ??? ?? ??? ?????????? ??? ???? ??????? ??????? ?????? ?? ???? ??? ??????? ????????????. ????????? ?? ??? ????????? ?? ??? ????? ?? ???? ?? ??? ?? ????????????? ???????.

Подели на овим сајтовима

sta ce nam kralj ?

??? ???????? ??????: ? ??? ?? ??? ?????????? ??? ???? ??????? ??????? ?????? ?? ???? ??? ??????? ????????????. ????????? ?? ??? ????????? ?? ??? ????? ?? ???? ?? ??? ?? ????????????? ???????.

a, dok je bila monarhija bilo je dobro ? .... nije mi bas deda mnogo pricao o tome ...

salu na stranu , nije u redu da neko , ko je obican covek k'o i svi mi , sad nesto bude , kao , nesto posebno ...

a to bude zato sto je nasledio to od svojih predaka koji su sedeli na grbaci naroda ... godinama ...

ok bilo je tako ranije ... ali , molim te ... da sad "uvodimo" kralja ...

uostalom - referendum ... 

p.s. ako bi i "uveli" kralja - niko ga ne bi respektovao ...( mozda u pocetku ...  )

takvi smo mi srbi ...

nego, ne odgovori mi ti ... sta ce nam kralj ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

sta ce nam kralj ?

a, dok je bila monarhija bilo je dobro ? .... nije mi bas deda mnogo pricao o tome ...

salu na stranu , nije u redu da neko , ko je obican covek k'o i svi mi , sad nesto bude , kao , nesto posebno ...

a to bude zato sto je nasledio to od svojih predaka koji su sedeli na grbaci naroda ... godinama ...

p.s. ako bi i "uveli" kralja - niko ga ne bi respektovao ...( mozda u pocetku ...  )

takvi smo mi srbi ...

???????? ?? ?? ?????? ??????????. ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ?????? ???? ?????. ???????, ??? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????????? ?????? (?? ???, ???????????, ?? ?? ?????? ?????? ?????????????)? ???????? ?? ??????? ????? ?????? ????? ?, ??????, ????? ?????????? ?? ???. ?? ???????? ???? ????? ?????, ????????? ? ????? ?????????? ????? ????? II, ??????? ???????? ??????????? ?????? ??? ?????? ?????? ?????????? ????. ????? ?? ??? ???? ?????????? ???? ??????????? ????????. ?????? ?? ?? ??????

??? ?? ??? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????????? ? ??????, ????? ????, ?? ?? ??????? ????????????? ????????? ????? ????????? ??????.

Подели на овим сајтовима

sta ce nam kralj ?

takvi smo mi srbi ...

???????? ?? ?? ?????? ??????????. ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ???? ?????? ???? ?????. ???????, ??? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????????? ?????? (?? ???, ???????????, ?? ?? ?????? ?????? ?????????????)? ???????? ?? ??????? ????? ?????? ????? ?, ??????, ????? ?????????? ?? ???. ?? ???????? ???? ????? ?????, ????????? ? ????? ?????????? ????? ????? II, ??????? ???????? ??????????? ?????? ??? ?????? ?????? ?????????? ????. ????? ?? ??? ???? ?????????? ???? ??????????? ????????. ?????? ?? ?? ??????

??? ?? ??? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ????????? ? ??????, ????? ????, ?? ?? ??????? ????????????? ????????? ????? ????????? ??????.

???????, ??? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????????? ?????? (?? ???, ???????????, ?? ?? ?????? ?????? ?????????????)? ???????? ?? ??????? ????? ?????? ????? ?, ??????, ????? ?????????? ?? ???.

nije bitno to sto smo bili kraljevina .... nego sto je bila Srbija , za razliku od kasnijih drzava koje si pomenuo ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

??? ?????? ????? ????????? ?? ?????? ?????, ???? ?????????, ?? ??? ???? ?? ?? ?? ?????????...

??? ?? ????????? ???????? ?????????????. ??????? ??? ???????? ? ?????????. ?? ?? ?????????????? ????? ???? ?? ???? ?? ??? ???? ?? ??????. ?????? ? ??????? ?? ??????, ????? ?? ???? ???? ? ???? ????????? ? ????????? ???? ???? ? ????????. ????? ?? ????????? ?? ????? ???? (?????? ? ???? ???? ???? ?????????????), ??? ????? ?? ? ?????????... ?????? ????????? ??????? ?? ????? ?????? ? ????????????... ???????? ???? ????? ??????????, ??? ?????? ?? ??????????? ??????????? ????????? ? ???? ???????????? ????. ?????? ?? ? ? ??????? ??????? ??????? ??????? ????? ?? ????? ????????? ? ????? ??????.

???? ???????? ??????????...

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Pre par godina sam bio sa jednom grupom na Belom dvoru kod predstolonaslednika. Videli sm ga kratko a za to vreme nam je pricao kako je isao da kupi cipele...

???? ?????? ???? ????? ?? ?????? ''?????????????????'', ? ????????? ???? ??? ?? ??????,???? ??? ? ??? ???????? ????? ????- ?????????,? ?? ?????????. ?????, ?? ????????? ?????? ?? ?? ???? ???? ?????????????????- ????? ??? ?? ?????????? ????????????? ???????. ????????????????? ???? ???? ?????? ?? ???? ? ????? ????????  ? ?????? ?????????,???????- ??? ?? ?? ????????, ???????-???????  ???????? ?????? ???? ??????? ????, ?.?. ???? ???????? ???????? ???????.

?????????? ????????????  ?? ???????? ?.??????- ?????????? ??? ????? ????? ? ????? ???? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Република.Последљи краљ је издао своју земљу 1941.на Капином пољу крај Никшића,када је првим авионом одлетео за Француску.А патријарх Дожић је остао уз свој народ.На позив краља  да крене и он са њима,рекао је  "идите ви ђецо, и срећан вам пут! И поздравите милостивога краља нашег и зафалите му на бризи и пажњи. И кажите му да ја не могу оставити свој народ на милост и немилост немилосрдницима,да је пастиру мјесто уз стадо и кад навале чопори гладних вукова...."  Габрило Дожић је потом ухапшен од стране Немаца.Био у логору заједно са Николајем Велимировићем.Прошао кроз злогласни логор Дахау.И само у току другог светског рата прошао кроз дванаест тамница и био у затвору преко четири године.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...