Jump to content

Дядо Добри в България (сигурно сте видели његову фотку на ФБ)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Од једног мудрог и доброг монаха сам чуо: "Кад год прођеш поред неког гробља прекрсти се и помоли, јер само Бог зна колико светитеља лежи у њему, а да ми обични људи о томе не знамо ништа."

Подели на овим сајтовима

Eto vidite šta je Eu, čovek prosjačenjem zaradi veće pare u EU, nego mi poštenim radom. Pa posle recite nećemu EU, EU loša itd.

Ово је последица васпитања из предевропско-унијског нео-капиталистичког периода. Човек је растао и штедео у сасвим другом времену. ;)

Подели на овим сајтовима

Davno sam stavio slikicu na avatar nisam znao ni ko je ni sta je ni kako zivi.

Stavio sam je kao ikonu Zivoga Boga tako sam je zavoleo sad je volim jos vise hvala. :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

540693_552962398073752_270917124_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=552962398073752&set=a.337371332966194.67510.336800263023301&type=1&theater

Днес Дядо Добри навършва 99 години.
Години на смирение, лишение и великодушие.
Години на търпение, доброта, чистота и святост.
Години на любов, вежливост и преданост към Бога.

И днес има герои сред нас. Истински герои.
Честит рожден ден на единствения български жив светец сред нас - Дядо Добри.
Желаем му вековно здраве!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Znači ušao u stotu godinicu...

Gospod mu podario krepko zdravlje i dug život a izgleda kao da je barem 25 godi. mlađi nego što jeste!

Neka ga Gospod čuva...

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...