marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 dusha and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 http://my.opera.com/Borei/albums/show.dml?id=223847?&abc=&page=3&skip=40&show=&perscreen=20 Таша, Мара and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2012 dusha, Скопљанац and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Samo mi se ne svidja komentar novinara o ostalim donatorima kao "надуваним, самозадовољним, уображеним, са својим лажним добротворним кампањама, које су савршено прорачунате као "корисне" у јавности". Prilog je PRILOG... da li je evro ili 22 000 evra... ko koliko moze i hoce... A ko sa kakvim namerama prilaze, to nije nase da sudimo... Иван ♪♫, Чунга Лунга, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Можда из овог контекста... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Svejedno... Meni se ne sviđa takav kontekst, prozivanja i osuđivanja. Primer ovog dekice je lepota, sam po sebi, i svima nam je ugrejao dušu. Zašto tu lepotu kvariti osuđivanjima... Mi vrlo često zaboravljamo da ugao iz kog posmatramo druge i nije baš najsrećniji, pa samim tim i ne možemo znati kolika je čija ljubav, vera i odricanje, i koliki je ko pred Bogom... Ali se zato vrlo često ne libimo da budemo sudije... Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Па можда новинар има неке аргументе, а можда и нема. За нас је то свакако свеједно, важан нам је Дека Добри, веруј ми, ја нисам ни приметила то што си навела. И то уопште није ни важно. Сазнали смо ко је Дека,и какво је његово сведочанство. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 http://www.johnsanidopoulos.com/2010/08/elder-dobri-dobrev-of-baylovo-bulgaria.html "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wwlB-jL_zY0&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192492210851784&set=a.192488234185515.30951.100002730192046&type=3&theater Саша од Москве and Скопљанац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Саша од Москве, Скопљанац, Anette and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Шта би било са светом да нема овакве љубави, што је има овај старац, или још горе, да нема Оног Који је једино ново под Сунцем, а Који јесте Љубав? Ништа, све је осуђено на пропаст, трулежност и ништавило... Брате Мартирије, благодарим ти, изнова и изнова! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Жив и здрав ми био брате! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука