Jump to content

Дядо Добри в България (сигурно сте видели његову фотку на ФБ)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Нисам дуго на овом форуму, свега пар дана, и не знам шта ме је и сада задржало (да ли сам Господ?) у ове ситне сате када је сутра радни дан, али... Хоћу да кажем брату Мартирију да је геније, јако вредан и да овај форум без њега не би имао никаквог смисла. Човек огромне енергије, са смислом за веру, чврсто утемељн у Христу Господу. Људи, погледајте само колико је човек урадио на иконама, на постерима... Па, онда фотографије Васељенске Цркве Православне - архијереја, па... Не знам више шта да поменем! Хвала, брате, на свему! Бог ти дао здравља! И да нас вечито оплемењујеш својим постовима који су... Овде речи престају. Овде почињу слике који си поставио.

ХВАЛА!

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Шта да кажем после ових лепих написаних речи,

хвала брате и хвала свима ,

сви заједно гледамо и трудимо се да сејемо Реч Божију на разне начине како би нам њиве Господње биле плодоносне и плодотворне!

Хвала брате Скопљанац!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Са овим што сам видео и прочитао КОЈА ЈЕ ВЕЛИЧИНА И ВЕРА ОВОГА СТАРЦА , ја се заиста могу покрити , сакрити од стида у некој рупи где ме само Господ може видети!

Подели на овим сајтовима

Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем.

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем.

Ја се надам још једној рупи и за мене.. још боље још две.. или три .. да се сакријемо Me, Myself and I...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...