Megas Doux Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Za plate nema šanse da su veće u Rusiji. Veličina teritorije..pa Rusija ima teritoriju oko 17 000 000 km 2, a Evropska Unija oko 4 000 000 , problem Rusije je i dalje zastarela vojna oprema ali Putin je obećao obogaćivanje avijacije sa 600 novih aviona, modernizaciju i uopšte ulaganje u IT sektor i moderne tehnologije, čuo sam ga kada je izjavio da je tu malo ulagano godinama. Inače ja pratim MAX najveći avio miting na svetu , koji se organizuje u Rusiji poslednji put ameri kada su došli nisu mogli da veruju kada su videli šta sve rade najsavremeniji ruski avioni u vazduhu, tu će ih Rusi prešišati, amerika više nema para za vojsku kao nekada. Rusija ima a ruske avione kupuju danas svi, od zemalja južne Amerike, Kina itd. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Да, само што податке о просечним платама у Србији можеш да окачиш мачку о реп . Plate u Rusiji su veće nego kod nas, Srbija uz Makedoniju i Albaniju ima najmanje plate u Evropi, i te tri države su trenutno i najsiromašnije evropske zemlje, od nas su bolji i navedeni Bugari i Rumuni, pa čak i BIH, i zanimljivo Dodik je to skoro ispalio na RTS, pohvalio se da su plate kod njih veće nego u Srbiji. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Plate u Rusiji su veće nego kod nas, Srbija uz Makedoniju i Albaniju ima najmanje plate u Evropi, Uz Bugarsku, Rumuniju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 ја колико знам у Москви човек се бави софтвером (мислим да за газду ради) има плату 1000 долара месечно и што се сматра врло добром платом тамо, а такође комшија ради у Аустрији (једва завршио основну, средњу школу покушао и није успео) у магацину има око 1500 евра, па сад где је бољи стандард стварно ми је тешко одлучити Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 ја колико знам у Москви човек се бави софтвером (мислим да за газду ради) има плату 1000 долара месечно и што се сматра врло добром платом тамо, а такође комшија ради у Аустрији (једва завршио основну, средњу школу покушао и није успео) у магацину има око 1500 евра, па сад где је бољи стандард стварно ми је тешко одлучити 1500 евра у Аустрији и 1000 долара у Русији нису исто, када је стандард у питању. Оно прво је у Аустрији велико ништа а ово друго у Русији, не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Хоћу да кажем, није само питање колика је номинално плата већ и шта за њу можеш да купиш, какав живот себи да приуштиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Није већа плата. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_average_wage Нити је дуг мањи: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt Русија неће да помогне Србији, Русија као и свака друга земља хоће да заради од Србије. Ако Србија кроз то може да заради за себе - зашто не. Ако Србија не може - ипак не. 1500 евра у Аустрији и 1000 долара у Русији нису исто, када је стандард у питању. Оно прво је у Аустрији велико ништа а ово друго у Русији, не знам. Зашто је 1500 евра у Аустрији мало? Па не кошта тамо кафа 20 евра, а у Русији евро? Русија има ту предност што има своје природне ресурсе у облику нафте и гаса. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука