Jump to content

Да ли је ово тачно о Русији?

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

Za plate nema šanse da su veće u Rusiji. Veličina teritorije..pa Rusija ima teritoriju oko 17 000 000 km 2, a Evropska Unija oko 4 000 000 , problem Rusije je i dalje zastarela vojna oprema ali Putin je obećao obogaćivanje avijacije sa 600 novih aviona, modernizaciju  i uopšte ulaganje u IT sektor i moderne tehnologije, čuo sam ga kada je izjavio da je tu malo ulagano godinama. Inače ja pratim MAX najveći avio miting na svetu , koji se organizuje u Rusiji poslednji put ameri kada su došli nisu mogli da veruju kada su videli šta sve rade najsavremeniji ruski avioni u vazduhu, tu će ih Rusi prešišati, amerika više nema para za vojsku kao nekada. Rusija ima a ruske avione kupuju danas svi, od zemalja južne Amerike, Kina itd.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Да, само што податке о просечним платама у Србији можеш да окачиш мачку о реп . 

Plate u Rusiji su veće nego kod nas, Srbija uz Makedoniju i Albaniju ima najmanje plate u Evropi, i te tri države su trenutno i najsiromašnije evropske zemlje, od nas su bolji i navedeni Bugari i Rumuni, pa čak i BIH, i zanimljivo Dodik je to skoro ispalio na RTS, pohvalio se da su plate kod njih veće nego u Srbiji.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

ја колико знам у Москви човек се бави софтвером (мислим да за газду ради) има плату 1000 долара месечно и што се сматра врло добром платом тамо, а такође комшија ради у Аустрији (једва завршио основну, средњу школу покушао и није успео) у магацину има око 1500 евра, па сад где је бољи стандард стварно ми је тешко одлучити

Подели на овим сајтовима

ја колико знам у Москви човек се бави софтвером (мислим да за газду ради) има плату 1000 долара месечно и што се сматра врло добром платом тамо, а такође комшија ради у Аустрији (једва завршио основну, средњу школу покушао и није успео) у магацину има око 1500 евра, па сад где је бољи стандард стварно ми је тешко одлучити

1500 евра у Аустрији и 1000 долара у Русији нису исто, када је стандард у питању. Оно прво је у Аустрији велико ништа а ово друго у Русији, не знам.

Подели на овим сајтовима

Хоћу да кажем, није само питање колика је номинално плата већ и шта за њу можеш да купиш, какав живот себи да приуштиш.

Подели на овим сајтовима

1920588_818600598153957_1177469334_n.jpg

Није већа плата.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_average_wage

Нити је дуг мањи:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

Русија неће да помогне Србији, Русија као и свака друга земља хоће да заради од Србије. Ако Србија кроз то може да заради за себе - зашто не. Ако Србија не може - ипак не.

1500 евра у Аустрији и 1000 долара у Русији нису исто, када је стандард у питању. Оно прво је у Аустрији велико ништа а ово друго у Русији, не знам.

Зашто је 1500 евра у Аустрији мало?

Па не кошта тамо кафа 20 евра, а у Русији евро?

Русија има ту предност што има своје природне ресурсе у облику нафте и гаса.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...