DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Руски Цар ће доћи свиђало се то некоме или не! 'oće, samo je svratio tetki da odnese lek :good2: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 мрзитељима Православља, Бога и Отаџбине тада неће бити места у Србији! A šta će biti sa njima, molim lepo? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Што и заслужују! NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Што и заслужују! Možeš li pojasniti? Ono, konkretnije? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 'oće, samo je svratio tetki da odnese lek :good2: Ma kad dodje, al opet ne razuumem sta se to ans tice, ali eto za svaki slucaj da te ja pozovem kod mene ako bude bilo potrebe za beganjem isrped Ruskog Cara Poziv vazi i bez Cara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Полако куда журите госпође и господо све у своје време... Неки чекају Руског Цара неки папу а неки нешто друго. Сви ми нешто чекамо зар не? Стрпљиво само нема журбе. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 A šta će biti sa njima, molim lepo? Prvo ponude posao u Deligradskoj, kao kamarad kozak sto ima, a ko ne zeli sledi mu sustra ruska tradicija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Prvo ponude posao u Deligradskoj, kao kamarad kozak sto ima E, kakav posao? Ja nemam ništa protiv ruskog cara, još ako je posao DRŽAVNI... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 А о каквом руском цару је реч, кад Русија није царевина? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 А о каквом руском цару је реч, кад Русија није царевина? Onom iz proročanstava. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Којег пророчанства? Каквог пророчанства? Заиста не знам о чему се ради? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Којег пророчанства? Каквог пророчанства? Заиста не знам о чему се ради? Tarabići i monah Gavrilo su prorokovali da će doći neki ruski car i ujediniti pravoslavne pod svojom vladavinom, tako nekako... i ja znam samo okvirno "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Где има дима има и ватре! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlobodanB Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ех да се и ја надовежем на причу са мојим лудилом. Што се тиче Анастасије да ли је или није преживела стрељање, не знам а нешто ме и не интересује. Што се тиче тог Руског Цара који као треба да дође, баш ме брига. А што је неко поменуо Деретића и његову опседнутост да докаже како ми нисмо јужни словени који сеу се од тамо некуд доселили него да смо на овим просторима од вајкада, па мислим да је човек изгорео у својој опседнутости. Али мислим и верујем да се Срби нису населили на ове просторе као некакви словени, да нисмо асимилирали народ који је овде живео па потом преузели њихову паганску културу, писмо и симболе. Верујем да смо на овим просторима много дуже него сто обичан ново србски ум може да помисли. Србија и србски народ је старији и од насег Светог Симеона. Да не дужим даље, проверите људи и размислите логички пре него сто гуја проговори. Не верујте конунистичком учењу и учењу Рима, или средњевековних германских племена. И да поставим питање за ове који чекају руског цара: А зашто ви чекате баш руског цара? Зашто ви не чекате СРБСКОГ цара, па наси краљеви су свети били, наши су краљеви ширили Хришћанство. Зар ви мислите да је Русима стало до Србије? Да руски народ мисли да смо ми браћа и сестре? Па идите лепо на друштвене мреже па проверите, пола руса и рускиња не зна ни где се налазимо, а пола оних који знају мисле да смо цигани и да смо нижа класа од њих. Е па мене је Бог створио и дао ми разум да сам исти као сви, нити једну особу гледам да нижа у односу на мене. Грешан сам ја као и цео свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука