Руси долазе Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Многи ће да исмеју ову мисао али нека. Занима ме дели ли ико моје мишљење да Сава из Кикинде није обична пролупала будалетина и психијатријски случај. Мишљења сам да је овај човек имао одређене духовне врлине које је вешто скривао маском "лудости". То се беше зове јуродивост Христа ради, и мислим да је Сава био један од таквих на свој начин. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Лепо је увек гајити позитивну мисао, али ипак је Сава, нажалост, био оболео психички. Покој му души Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 I Kale Gospodar Vremena je mozda psihicki bolestan, ali cesto mi zvuci kao propovednik pravoslavlja. коЖељ њацИ and Руси долазе је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 I Kale Gospodar Vremena je mozda psihicki bolestan, ali cesto mi zvuci kao propovednik pravoslavlja. У праву си брате. Мислим да такве људе схватамо на погрешан начин. Одмах прихватамо мишљење масе, уместо да их сагледамо из сопствене перспективе, а неке ствари које кажу тако у лету умеју заиста да буду корисне за нас "нормалне". feeble је реаговао/ла на ово 1 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука