YOKA Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Иван Ивковић and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 J.S. Bach Sonatas for Viola da Gamba and Harpsichord BWV 1027-1029 http://www.youtube.com/watch?v=TEnCAyxvMBo Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mXsiBXqxD2A Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 @@w.a.mozart, хвала за препоруку! (^_^) Kafanski amater, Лазар Нешић, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 J. S. Bach - Prelude in C minor BWV 546/1 Данче* and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 obi-wan and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Bach - Cello Suite No. 2 in D minor w.a.mozart, Данче* and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 3, 2014 Пријави Подели Написано Април 3, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 J.S. Bach Concertos for Piano and Orchestra n.4,5 & 7 (Glenn Gou Иван Ивковић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 dobio sam disk sa ovim koncertima u časopisu o klasičnoj muzici i to izvodjenje mi se, čini mi se, više dopalo. Zvučalo je slično ovome ali mislim da je ovo koncert za čembalo u originalu... ima drugačiji šmek na čembalu Kafanski amater, Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Rostropovich plays the Prelude from Bach's Cello Suite No. 1 Mischa Maisky plays the Prelude from Bach's Cello Suite No. 1 Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=yJdTsDUuuFk Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Данче*, Kafanski amater, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Волим.... Иван Ивковић, Kafanski amater and LISA је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука