Jump to content

Kako da se izborite sa stranačkim aktivistima koji vam dolaze na vrata

Оцени ову тему

Рада.

Препоручена порука

lukavi su oni... da ne lajem sada. Kad su mi 2 puta dolazili, nisu se predstavljali kao jehovi niti bilo kakvi drugi kraljevi metafore... vec samo rekli da je u pitanju hriscansko predavanje... ja uzmem papirić prevrćem ga okrecem na sve strane nebi li našao nešto da potvrdim da su sektasi pa da ih zamolim lepo da mi se ne pojavljuju više... :) ali ne uspednem pa uzmem papir zahvalim se udjem u kucu i detaljno procitam i onda na kraju JAKO malim slovima vidim "[email protected]" pa se iznerviram jer nisam primetio ranije i na kraju naložim papirić :)

doduše zaustavljali su me i na sred ulice mormoni i to baš onakvi kakvim ih vidite u americkim filmovima, 2 momka u belim košuljama sa kravatom tamno plavom cini mi se i skolska torba na ledjima ^^ pitali me dal sam zainteresovan da "počnem ispočetka" pričali su srpski jezik ali naglasak im je bio takav da je bilo ocigledno da su u pitanju ameri ili englezi,tjst maternji im je bio engleski 100%

Crven kao jesenje lišće, odlazim kod predaka. Da li će me prihvatiti? - Japanska poezija smrti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...