Гости Guest Написано Октобар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Slava Bogu,e to treba da bude putokaz za ordene. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љотићевац Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Био сам данас у Лелићу. Поред патријарха, ту су били и епископ ваљевски Милутин, митрополит Амфилохије и Атанасије Јевтић...После литургије делиле су се иконице са делићем платна које је било на моштима светог владике Николаја. Gordana ., Silence , Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Бог је Истина. Зато наша уста не смеју говорити лаж. Ми морамо живети у Истини и за Истину и кроз Истину.'' Димитрије Љотић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Било је дивно. Направила сам пар снимака па кад попијем кафу ако будем видела на очи качим! Љотићевац and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Било је дивно. Направила сам пар снимака па кад попијем кафу ако будем видела на очи качим! Sestro,sa nestrpljenjem ocekujemo! Molim te okaci sve sto imas. Hvala unapred puno. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Био сам и ја данас и имам лепих видео клипова и слика . Тренутно их постављам на мом каналу на тубету и када завршим са тим послом постављам и овде . Само да се унапред извиним због квалитета снимка (клипа ) зато што је снимано са мобилним телефоном али било је ПРЕДИВНО !!!! МилошБГ, Љотићевац and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Хвала Јашо! МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Ево првог следе ускоро још ! Само мало стрпљења молим ! Bokisha and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Hvala Dragane,kacite braco i sestre sve sto imate,bar malo da ublazimo sto danas nismo bili sa vama. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 МилошБГ and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 МилошБГ and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 Толико од мене ! Нажалост већи део од неких пола сата није успео да се постави на тубету незнам зашто ? А слике које сам сликао су премале тако да се и невиде добро изненађујуће ! Ако будем успео да их увеличам и мало средим поставићу их будите сигурни ! А и овај снимак од 30-ак минута ћу пробати поново да поставим па сБожијом помоћи и Николаја нашег поставићу и њега наравно ! ПС жао ми је и пукла ми батерија тако да није довршено до краја ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 19, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.444509475669432.1073741832.383136475140066&type=3&uploaded=17 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука