Jump to content

Каква је реална штета Србији од доласка папе 2013 ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Хвала драгом Богу па су Срби довољно "примитивни" да не воле Папу који је благосиљао убице и убиства над Србима,и свему томе  дао печат Ватикана,ту се најбоље види какав је ко Хришћанин!Коме је Папа добар нека га води кући,а може и да иде код њега нико му не брани!Православни Срби никад неће бити католици,али неће ни дозволити да Папа дође у Србију,пре свега због зверства "племените и цивилизоване браће и христу"!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 435
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Чега мајке ти? Или грешим  за Папу?Није благосиљао Степинац?

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

kao prvo,nije benedikt blagosiljao stepinca...tebi je verovatno kao papa isti bilo ko ko dodje na to mesto... kao drugo, apsolutno samouvereno i tvrdoglavo izjednačavaš potencijalnu posetu pape sa nekim fiktivnim prelaskom u katolicizam... jel ti stvarno misliš da ako je neko pravoslavac a pri tom nema ništa protiv pape da je taj jeretik i da taj nije pravi pravoslavac....

Православни Срби никад неће бити католици,али неће ни дозволити да Папа дође у Србију,пре свега због зверства "племените и цивилизоване браће и христу"!

šta reći a ne slagati...  0202_238

aj da te priupitam sad još nešto...da li bi podržao ideju da nas poseti dalaj-lama...i da li misliš da je poseta dalaj lame u istom rangu sa posetom pape....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Каква је реална штета Србији од доласка папе 2013 ?!

Никаква. Параноја, нажалост великог броја "хришћана", само показује њихову нестабилност у вери, и пројављује недостатак поверења у епископе, клир и у део народа који уме да размишља. као да ће да се догоди фамозно унијаћење, екуменизам као долазак антихриста, губитак националног идентитета и сличне бајке. Питам се, ко је ту толико наиван?

Подели на овим сајтовима

Не знам шта је погрешно у мојим наводима који нису произвољно мишљење типа мислим,сматрам, већ су (на жалост неких) историјска ФАКТА и као таква очигледна па их не треба доказивати!

Дијалог је свакако нужан за све па и нас,али "...са сваким ко то искрено жели и ЗАСЛУЖУЈЕ..." како рекоше мудрији од мене!О заслугама Ватикана не треба трошити речи,ту се Ватикан доказао и нарочито истакао са оним дељењем на трећине се показао идеолошки,а са благосиљањем убица-практично!Е сад,ако је ово нови Папа-шта га кошта да у духу Хришћанства (kršćanstva) лепо изрази на неки начин искрено жаљење,

покајање у име Ватикана па да (мало и опрезно) евентуално поверујемо у добре намере,да не помињем да би могао и да ретроактивно неке потезе повуче (што никад неће бити)!Папа је поглавар РКЦ и није важно како се зове,нити он као личност може да мења неке суштинске ствари као такав!Нисам теолог па да баш знам дефиницију јереси,али сматрам да ако је неко православац и нема ништа против доласка Папе (али при том мислим на долазак у СПЦ једино) онда тај добровољно даје Папи и Ватикану индулгенцију за јаме и каме,даје му бланко опрост,негира невине српске жртве,прелази преко њих као да нису ни постојале,даје и Будаку и Степинцу легитимитет!

Не изједначавам долазак Папе са покатоличењем,свако је слободан да буде по вери шта хоће,али сам значи против да се Ватикану да легитимитет за нехришћанско деловање против Срба!За мене је једна ствар ако Папа дође као шеф државе да посети Србију,јер како је црква хвала Богу одвојена од државе,онда није и не може бити ствар Цркве наша спољна политика јер је то ствар владе и МИП-а.

Али ако дође као верски поглавар,и буде примљен у нашу Цркву-сигуран сам да ће то да подели Србе (православне вероисповести да будем прецизан),и да подрије поверење које Срби имају у нашу СПЦ!

Далај Лама ми није (а верујем и другим Србима) познат као неко ко је хтео да једну трећину Срба покалотичи,другу трећину протера,а трећу трећину побије,покоље и у јаме баци,па као такав може СВЕТЛА образа и да дође,зашто да не!Он нема чега да се стиди,за разлику од Ватикана па значи и Папе као ватиканског поглавара.Нисам сигуран да тачно знам шта је Далај Лама за његове вернике,али ако је на неки начин поглавар,главни свештеник или нека друга титула у највећем рангу његове конфесије-онда би та посета била у истом рангу као и Папина!Дакле посета једног верског поглавара је једнака посети ма ког другог верског поглавара,како разумем они су сваки за своју верску заједницу у истоме рангу!По рангу,ја не видим и не правим разлику између Папе и нашег Патријарха!Сваки је за своју цркву поглавар!

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Budu?nost po?inje danas,ne sutra.......

?????!??? ????????? ?????? ?? ?????? ???? ?? ????,??? ???? ???? ????? ?? ???????? ?????? ?? ?????????!??? ?????

??? ?? ???? ???????? ??? ?? ???????? ?????????????? ???????? ???? ? ?????

???? ???????? ?? ?? ???????? ? ???????? ??????? ??? ?? ??????? ????? ?? ?????,??? ?? ?? ??? ????? ???? ? ?? ?????????? ?????? ?? ??? ??????? ? ????? ?????

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ovaj Papa je primijo nazad 4 Biskupa koji su javna izjavljivali da Nazi nijesu imali concetracione camps,da je to laz.Jedan od njih je  Richard Williamson (ko ne vjeruje neka ukuca ime na google)

Svako prezime srpsko na zalost nalazi se sa desetinama chlanova familije u listi Jasenovachkih zrtava.

Neka niko se ne usudjuje da oprashta u ime moja familija,jer ja ne mogu.

Dve trechine katolichkoga klira je uchestvovalo sa SRBOSJEKOM u rukama u NDH.

U zadnjem ratu,Biskup Kuharich je donijo tri torbe diamonds iz Vatikana i predao Kuharichu da naoruza Hrvate.

Ti diamonds su od Jevreja i Srba,koji su mozda zavrshili na lampama.

Pitanje je da li ovaj Pope dolazi preko Jasenovac dje che da klechi ili moli za oprostaj,ili che da profuflja neshto u stili svi smo mi grijeshni.

Подели на овим сајтовима

`??????? ??,??? ???? ???? ??????? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ???? ? ?????????`

??????? ???? ???? ???????, ?????????? ? ??????? ?? ?????????.

? ?????? ???????? ?? ?????????????

??????? ??????? ???? ???? ? ?????? ??? ?? ????? ??? ?? ????? ???????!

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ovaj Papa je primijo nazad 4 Biskupa koji su javna izjavljivali da Nazi nijesu imali concetracione camps,da je to laz.Jedan od njih je  Richard Williamson (ko ne vjeruje neka ukuca ime na google)

Svako prezime srpsko na zalost nalazi se sa desetinama chlanova familije u listi Jasenovachkih zrtava.

Neka niko se ne usudjuje da oprashta u ime moja familija,jer ja ne mogu.

Dve trechine katolichkoga klira je uchestvovalo sa SRBOSJEKOM u rukama u NDH.

U zadnjem ratu,Biskup Kuharich je donijo tri torbe diamonds iz Vatikana i predao Kuharichu da naoruza Hrvate.

Ti diamonds su od Jevreja i Srba,koji su mozda zavrshili na lampama.

Pitanje je da li ovaj Pope dolazi preko Jasenovac dje che da klechi ili moli za oprostaj,ili che da profuflja neshto u stili svi smo mi grijeshni.

?? ????? ????? ???...?? ???? ?? "?????"...????? ???? ?? ?? ????????...????? ?? ???????? ?? ??? ?? "...??????????????? ?????..."!!???!?!?!?!?!?!?!?

?? ???? ??????? ???? ?? ??????!?????-?? ?? ?????....?? ?? ????? ????!

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Свако треба да ради свој посао ми свој они свој.Католичка Црква пуца по шавовима,верници јој масовно  окрећу леђа.

Ми можемо да опростимо само ако се неко каје,не можемо да праштамо у празно а ако неће да се каје то већ није наш проблем.

Ми треба да гледамо да будемо достојни имена хришћанског!

Подели на овим сајтовима

????????? ????? ???? ?? ????????,??????? ??? ???????  ?????? ????.

???? ?? ??? ???? ??? ??????? ?? ?????? (??? ????? ????? ??????, ???? ?? ?? ?????) ???? ???? ? ????????? ??????? ??????? ? ????????.  klapklap klapklap klapklap

?? ???? ?? ????? ?????, ??????, ??? ?? ????????? ????? ???????...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...