Дуња Написано Фебруар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2015 geronymo and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2015 Nebesa, u tolikoj meri briliram da zamalo sebi nisam udelila amin. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Драшко and Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 https://www.facebook.com/DJCristianKruger/videos/819417998138737 Плутон, Снежана, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 19, 2015 Пријави Подели Написано Април 19, 2015 И мени је екстра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 ... ма и спот и музика и речи, стварно ме некако затекне ова Флоренс, баш, баш је талентована! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 AquaBabes - Čistá jako láska, Čista kao ljubav Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Faun - Diese kalte Nacht Плутон and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Ovo je naprimer savrsenstvo od spota oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 20, 2018 Пријави Подели Написано Јул 20, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 21, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука