Дуња Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Мене је ова жена толико импресионирала на концерту, таман да сними највећу кичерицу од спота свидео би ми се. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Zabranjeno pušenje - Ja nisam odavle Дуња, gothic88nika and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 YOKA, Дуња and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 OutKast - Ms. Jackson YOKA and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Рамбо Амадеус - Еуро-неуро SoniaAPA1 је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Дуња, DankaM and Oglo је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Seća li se neko ove stvari... Дуња, Јосиф II and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Schiller - Ein Schöner Tag http://www.youtube.com/watch?v=DJu-qUZh_Xg Још једно уметничко дело, "Шилер" у најбољем издању. :good2: Дуња and Јосиф II је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Kad spot ima neku priču tj. kad spot liči na kratak film Јосиф II је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SoniaAPA1 Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dQNMF-R5Idg Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Angels of Venice - Nothing Else Matters Ово уствари и није спот али ми се много свиђа. Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука