Manolis Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Kako me nerviraju ovi AB . To je реакција, убачени фактор :Р Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Учесталост крвних група за становништво европског порекла: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D1%80%D0%B2%D0%BD%D0%B5_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B5 Zanimljivo mi je da % krvne grupe mojih roditelja kad se sabere dobije se % moje krvne grupe :.mislise. 3%+6%=9% :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ajde sad kad smo glasali, daj neku korist od ove teme. Ona prehrana po krvnim grupama, da znam sta kojoj krvnoj grupi valja jesti. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 C2H6O, бар је тако било када су ми задњи пут вадили крв! RYLAH, Драшко and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 AB negativni smo ja,sin i mladja cerka a muz i starija kcerka su B negativni .Zanimljivo je to da moji blizanci imaju razlicite krvne grupe Da li dajete redovno krv? I da li ste zavestali organe? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ajde sad kad smo glasali, daj neku korist od ove teme. Ona prehrana po krvnim grupama, da znam sta kojoj krvnoj grupi valja jesti. Нисам упознат са исхраном по крвним групама. Ако неко може доћи до неког закључка има ли везе то што једе са својом крвном групом, свака част. Ја сам сваштојед, не могу да видим везу. Волим и месо, поврће и воће и орашасте плодове. Умерено. Мислим да то нема везе са крвном групом. Или има, али у неким специјалним случајевима. Можемо да направимо експеримент. Сада, када крене пост, да постимо строго, па када се заврши да направимо неку анкету коме је месо највише недостајало. Ако се испостави да је то везано за одређену крвну групу, онда да се упустимо у изучавање ове појаве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ja sam A + . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Међутим, човек није само телесно биће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Kako me nerviraju ovi AB . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука