Zero Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Hoćeš li me kakav jesam,kad sam zbunjen, izgubljen?Hoćeš li me i kad nisam,i kad pričam, i kad ćutim,kada prosto ne znam gde sam? Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Охрабри некога свет је већ пун оних који критикују. Жика, Јелина and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Своју снагу препознаћеш по томе колико си у стању да издржиш самоћу. Јелина, Жика and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Своју снагу препознаћеш по томе колико си у стању да издржиш самоћу. гледала сам их како се сакупљају једни уз друге и мислила да сам храбрија, смешно. Иван Ивковић, Данче* and Zero је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Лако је наљутити се залупити вратима и отићи тешко је вратити се и на та иста врата покуцати.... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Da stih krenešta nam fali?Šolja ljubavi,kašičica radosti ikoji srk lepote... Данче*, Милан Ракић and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Емоције су као и ноте или свираш и плешеш у ритму или певаш у себи такт је веома битан. Иван Ивковић and Zero је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Trajati, nadati se, voletiživeti Trojicom za druge,sejati dobro, poricati zlo,smejati se nepostojanjusvojim rajskim bitisanjem. Жика је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Многи људи губе мале радости надајући се великој срећи. Иван Ивковић, nickelpower, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 лопта о зид даје много блеђи осећај него када је добаци друго биће - превазиђеност сопства Данче*, Zero, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Javiše se zaboravljeni,nado, rasti, ne prestajbiti izvor koji teče,da iz te piju oporavljeni, novi kući da se vrate... Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Чудно је колико нас повреде у тој очајничкој жељи да нас заштите. Јелина, Жика, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 у том контакту сам често морала да објашњавам шта радим напокон сам исцрпљена схватила да не би требало да се трудим око речи, већ око поступака Zero, Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 маска!друга... "Ко je?"трећа..."Ко пита?" https://www.flickr.com/photos/kissyface25/4441216127/ Караконџула, Јелина and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 ПОСЛЕ МИЛОНГА БИТА чекајући 26 гледам огромну зграду прекопута целу прекривену оним сивим заштитним тракама и дивна ми, са све рупама Караконџула, Срђан Шијакињић, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука