Justina Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Роберт Мугабе: Србија је једина земља за коју можемо да кажемо да је наш пријатељ уторак, 11. фебруар 2014. Председник Зимбабвеа Роберт Мугабе истакао је да његова земља жели сарадњу са Србијом. Он је, у интервјуу РТС-у, чији је краћи део емитован вечерас у дневнику, рекао да је упутио позив шефу српске дипломатије додавши да две земље треба да обнове везу. Према његовим речима Зимбабве са Србијом жели сарадњу у многим областима. "Нека дођу делегације стручњака да причамо о заједничким пројектима. Желимо да радимо са Југославијом и даћемо јој предност. Некада Југославија, а данас Србија је једина земља за коју можемо да кажемо да је наш пријатељ", поручио је Мугабе. http://www.nspm.rs/hronika/robert-mugabe-srbija-je-jedina-zemlja-za-koju-mozemo-da-kazemo-da-je-nas-prijatelj.html Da li neko od vas zna sta je i gde je Zimbabve i da li Srbija s tom zemlljom ima diplomatske odnose na nivou pocasnog konzula iz Namibije , i od kud da su oni nasi prijatelji, a verovatno su i priznali Kosovo iz neznanja. ( verovatno). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Он је, у интервјуу РТС-у, чији је краћи део емитован вечерас у дневнику, рекао да је упутио позив шефу српске дипломатије додавши да две земље треба да обнове везу. Muva nas Mugabe da furamo opet ... RYLAH and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 a verovatno su i priznali Kosovo iz neznanja. ( verovatno). Нису признали Косово (из знања). RYLAH and Натан је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aP0EiDRB3CU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Čovek je samo nostalagičan za prošlim vremenima, velikog materijalnog bogatstva. Teško da sardnja izmedju njih i nas može da bude kao nekad.Ja o tim vremenima znam samo iz priča, kažu ljudi "bilo je bolje". Samo naduvane priče i maštanje o njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Čovek je samo nostalagičan za prošlim vremenima, velikog materijalnog bogatstva. Teško da sardnja izmedju njih i nas može da bude kao nekad.Ja o tim vremenima znam samo iz priča, kažu ljudi "bilo je bolje". Samo naduvane priče i maštanje o njima. Ma on i nije covek, on je jedan strasan diktator, sve je upropastio, a nema nafte pa nikoga i ne zanima da ga osvaja i bombarduje, i sada sa 83 godine pravi neke reminiscencije na vreme od pre 40-50 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука