Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Шта је са овим човеком? Шта је са његовом породицом? Бранислав Перановић је у затвору, осуђен на 20 година, на жалост. Његова породица, супруга и петоро деце, једва преживљава. Сналазе се некако, а има и добрих људи који помажу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Бранислав Перановић је у затвору, осуђен на 20 година, на жалост. Његова породица, супруга и петоро деце, једва преживљава. Сналазе се некако, а има и добрих људи који помажу. Човек је убио момка, искористио поверење које му је дато, бацио љигу на цркву и мантију. Ја не видим ту никакву жалост. О његовој суприги и петоро деце требао је да размишља пре него што је ухватио лопту у руке. Нажалост, пошто је ово никаква земља и они осећају последице његове одлуке. ШТо не би требало бити тако. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Човек је убио момка, искористио поверење које му је дато, бацио љигу на цркву и мантију. Ја не видим ту никакву жалост. О његовој суприги и петоро деце требао је да размишља пре него што је ухватио лопту у руке. Нажалост, пошто је ово никаква земља и они осећају последице његове одлуке. ШТо не би требало бити тако. Ипак, ти не схваташ, нажалост. Уствари, ти не желиш да схватиш, опет, нажалост. Ево ти још једна шанса: http://www.srbel.net/2012/08/17/protojerej-peranovic-je-spasavao-ljude-kojih-su-se-svi-odrekli/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ипак, ти не схваташ, нажалост. Уствари, ти не желиш да схватиш, опет, нажалост. Ево ти још једна шанса: http://www.srbel.net/2012/08/17/protojerej-peranovic-je-spasavao-ljude-kojih-su-se-svi-odrekli/ Уместо да славиш и промовишеш "земљу жвиих" и сличне центре који заиста помажу људима, ти ту част дајеш овом нсилнику. А о земљи живих... ни речи... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Уместо да славиш и промовишеш "земљу жвиих" и сличне центре који заиста помажу људима, ти ту част дајеш овом нсилнику. А о земљи живих... ни речи... Ти постаде као они на теми о саопштењу патријарха Иринеја. Тема саопштење, а неки почеше о левим стварима. Ово је Милосављевићу тема о Браниславу Перановићу. А ти @todor, напиши коју реч на теми о Земљи живих, да Милосављевићу мало удовољиш. Видиш да се превише загледао у мешање паприке, па му се сада и теме врте Шала Милосављевићу. Млађони and Натан је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Уместо да славиш и промовишеш "земљу жвиих" и сличне центре који заиста помажу људима, ти ту част дајеш овом нсилнику. А о земљи живих... ни речи... Тема је о Перановићу. Свака част за ''Земљу живих'', али Бранислав је много успешнији од њих. ЛазарД је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Тема је о Перановићу. Свака част за ''Земљу живих'', али Бранислав је много успешнији од њих. Успешнији је једино у маркентингу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ти постаде као они на теми о саопштењу патријарха Иринеја. Тема саопштење, а неки почеше о левим стварима. Ово је Милосављевићу тема о Браниславу Перановићу. А ти @todor, напиши коју реч на теми о Земљи живих, да Милосављевићу мало удовољиш. Видиш да се превише загледао у мешање паприке, па му се сада и теме врте Шала Милосављевићу. Ћу напишем нешто. Нема проблема, само да не загори ајвар. verum est in beer, Интегра and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Успешнији је једино у маркентингу. ... и лечењу наркомана. ЛазарД је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Држава никад није и никад неће моћи да пружи људима оно што Бог може да им пружи. Тако да ко се труди да угоди људском закону, врло често ће се наћи у конфронтацији са Божијим законом и обрнуто. Држава и сада уопште не помаже зависницима, а камоли још за време "веселих '90". Сви ти људи су били отписани од стране државе, али не и од стране Перановића. Колико је прошло људи кроз камп: 1300 - 22 (који су отпали), то му дође 1300 поена за Бога и 22 за ђавола. Он је ту добро "бркнуо прст у око" сатани, зато му се и десило што му се десило. Сад вероватно и у затвору приводи људе у веру. Понекад када је тешко видети разлику између добра и зла, сетим се јеванђељских речи "...по делима њиховим, познаћете их ...". Никад више "бораца за права" свакаквих маргиналних група које за последицу имају озакоњавање, признавање и правну заштиту најтежих грехова, из чега се рађају случајеви: забране Господњих речи у државама као што су Америка и Канада, легализација и правна заштита удружења педофила у Холандији, подношење захтева за подизање споменика сатани који поучава двоје мале деце у Америци итд. Док са друге стране имамо Перановића, који изгледа као најгори грешник, недостојан мантије и крста који носи, али који има иза себе 1300 спасених душа и покајаних грешника који постају најбољи грађани и хришћани за пример. Мало ко може да се похвали са том цифром. Сарачевићу, брате, свака ти част, објаснио си. Интегра је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 ... и лечењу наркомана. Јок, у мркетингу и хвалисавости. Земља живих не качи своје излечене по јутјубу и не шаље их по форумима да шире причу како је све супер. Да качи, ти тај утисак не би имао. А и мислим да не наплаћују колико је он наплаћивао, а лечење код њега је коштало људе ко петра кајган. И у бизинсу је бољи... Ал у лечењу наркомана није... Ламех је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Јок, у мркетингу и хвалисавости. Земља живих не качи своје излечене по јутјубу и не шаље их по форумима да шире причу како је све супер. Да качи, ти тај утисак не би имао. А и мислим да не наплаћују колико је он наплаћивао, а лечење код њега је коштало људе ко петра кајган. И у бизинсу је бољи... Ал у лечењу наркомана није... Ништа није тачно што си рекао. Утицај медија је чудо. Бар се надам да је то, а не нешто друго. Још један, од преко хиљаду спашених живота, и још једна шанса за тебе да ''прогледаш'': Spas u Crnoj ReciOvaj talentovani mladić priseća se kako mu je jednog dana baka, kao neki božji znak, dala isečak iz novina o duhovno-rehabilitacionom centru Crna Reka. - Odmah sam znao da je to rešenje! U centru sam proveo godinu dana. Nije mi bilo lako zbog psihofizičkog stanja u kojem sam se nalazio, ali čim sam iole mogao da razmišljam, rekao sam sebi - nema više heroina, ni za vikend, ni za rođendan, ni za praznike, nikad! - kaže on i naglašava: - Tih godinu dana molio sam se Bogu, išao u crkvu, postio, prvi put ispovedio, pokajao, pričestio. Svog duhovnika, oca Branislava, smatram drugim ocem. Da nije njega, danas me ne bi bilo! Bio bih nekoliko metara pod zemljom, gde se nalaze i neki moji drugovi, koje nikad neću zaboraviti i prežaliti - kaže na kraju Ognjen. http://www.kurir-info.rs/ognjen-begenisic-muzika-me-izvukla-iz-pakla-droge-clanak-1104329 Интегра је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ништа није тачно што си рекао. Утицај медија је чудо. Бар се надам да је то, а не нешто друго. Још један, од преко хиљаду спашених живота, и још једна шанса за тебе да ''прогледаш'': http://www.kurir-info.rs/ognjen-begenisic-muzika-me-izvukla-iz-pakla-droge-clanak-1104329 Упрво потврђујеш... маркентинг ништа више... имаш прво д верујеш куриру до ујутру. Ја себи не дозвљавам тај луксуз... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Упрво потврђујеш... маркентинг ништа више... имаш прво д верујеш куриру до ујутру. Ја себи не дозвљавам тај луксуз... Добро, рећи ћу овом излеченом момку да ово напише на листу купуса или на тараби, па да ти поверујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Је ли Перановић на концу рашчињен или је и даље свештеник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука