Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Vi i dalje o Branislaviu Peranoviću, zvani lopata? Као што видиш, ја теолошки покушао да објасним човеку да верник који је за ово је - против Цркве и њених норми. Просто, ко хоће и може да види. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 На жалост: навијач убије полицајца из чисте обести и добије условно пуштање. Нико се тиме не бави. Сви срећни и задовољни. Запитајте се зашто је баш овде "слатко" да се истера правда. Неправде је било и биће до краја века. Шта је требало да чека дозволу, док људи страдају. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 nije bitno sta sam ja zakljucio i daj Boze da gresim u svojim zakljuccima..pa porodicu tog Roma su i pretukli jer za dve nedelje boravka nisu hteli da plate duplo vecu cifru od dogovorene..uzgred,mom drugu iz Podgorice je takodje trazio duplo vecu cifru za boravak u tzv.centru jer je,kako je obrazlozio,iz inostranstva Не знам конкретно за тај случај, али знам да су долазили ''мамини синови'', који када су видели да морају рано да устају, Богу да се моле, па још и нешто да раде, одмах зову родитеље да их воде кући, а мучени родитељи подлегну емоцијама, па стану на страну свог ''јаднога сина'', кога овде муче, па неће да плате његов боравак. Такође, много људи је тамо било бесплатно, па када се процени да неко има боље финансијске могућности, онда му се више и тражи, да има за све. Вероватно су морали тако да се довијају, иначе би морали све штићенике да пошаљу на улицу, тј. у смрт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 На жалост: навијач убије полицајца из чисте обести и добије условно пуштање. Нико се тиме не бави. Сви срећни и задовољни. Запитајте се зашто је баш овде "слатко" да се истера правда. Неправде је било и биће до краја века. Шта је требало да чека дозволу, док људи страдају. Da čeka dozvolu za lopatanje ljudi, pa ne znam ko normalan bi mu dao dozvolu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Slušaj, to je više bilo pitanje moći i ega. Branislav Peranović, veliki spasitelj narkomana, i zarad tog cilja, sve mu je dozvoljeno... Nije se jedan psihoterapeut "sapleo" o to, o taj osećaj sopstvene ispravnosti, nepogrešivosti i svemoći. Zato postoji i edukacija za svakog ko radi nešto u tom smislu... Manastir Bradaca, Јанко, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јесте прекршио Црквене норме и закон, али шта би било да није било њега? То је питање. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јер, ми овде заправо судимо! Ако судимо онда да судимо случају, а не човеку да се не огрешимо. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Он као човек који је свештеник сигурно има своју човекољубиву страну, која изгледа никог не интересује. Ако је чињенично стање да навијач за убиство службеног лица не одслужи пуну казну, онда зашто терати мак на конац у овом случају. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Правосудни систем је такав какав је ... и шта сада. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 На жалост: навијач убије полицајца из чисте обести и добије условно пуштање. Нико се тиме не бави. Сви срећни и задовољни. Запитајте се зашто је баш овде "слатко" да се истера правда. Неправде је било и биће до краја века. Шта је требало да чека дозволу, док људи страдају. Ako bi toga stvarno bilo, onda bi to bilo znak da zivimo u drzavi koja ne postoji. Ali nije tako. jJ ne znam za slucaj gde nekakav huligan ubije (ej ubije) policijca pa nikom nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Он као човек који је свештеник сигурно има своју човекољубиву страну, која изгледа никог не интересује. Ако је чињенично стање да навијач за убиство службеног лица не одслужи пуну казну, онда зашто терати мак на конац у овом случају. Ti uopste ne razumes sta je pravna drzava, sta zakonodavstvo i da li jedno drustvo moze da funkcionise bez zakona. Gde i kada je neko ubio policajca a da nije za to osudjen? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јесте прекршио Црквене норме и закон... Ово је онај битни део, који разјашњава став Цркве, а самим тим свако даље разводњавање типа "шта би било кад би било" и "има много грешнијих који не одговарају" њега самог не може и неће ослободити од греха пред Богом (за службу) и законом (за незаконито дело)... Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ako bi toga stvarno bilo, onda bi to bilo znak da zivimo u drzavi koja ne postoji. Ali nije tako. jJ ne znam za slucaj gde nekakav huligan ubije ( ej ubije) policijca pa nikom nista. Има их мали милион копирај на гуглу "Навијач убио полицајца и пуштен после" и изаћиће много сличних чланака. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Има их мали милион копирај на гуглу "Навијач убио полицајца и пуштен после" и изаћиће много сличних чланака. Бојане, овде ширимо Православље, не истерујемо људску правду. Ко није спреман да се "бори по правилу" нека се "не хвата у коло". Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ово је онај битни део, који разјашњава став Цркве, а самим тим свако даље разводњавање типа "шта би било кад би било" и "има много грешнијих који не одговарају" њега самог не може и неће ослободити од греха пред Богом (за службу) и законом (за незаконито дело)... Јесте тако. Ја верујем да је њему Господ дао да се кроз затвор очисти. Људи се спашавају кроз трпљење, мучеништво и патњу. Али овде ја не оправдавам његов грех, него истичем значај његовог не малог дела тј. трудим се. Јанко and Брђа је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука