ВИЛМА Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 I nastavlja se isijavanje ... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 I nastavlja se isijavanje ... Да...невероватно колико исијаваш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Hvala ti molim te nastavi ... da crtaš autoportret cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Hvala ti molim te nastavi ... da crtaš autoportret А, не...то остављам теби, клодовику и вама сличнима...тако добро то радите, да вас је просто милина гледати. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 hahaha brate ti baš ne znaš kada da staneš, da se ne ukopavaš još više? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 hahaha brate ti baš ne znaš kada da staneš, da se ne ukopavaš još više? Волим кад си насмејан и срећан и драго ми је због тебе...али, заиста тако мислим. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Odakle nam sigurnost da smo na kraju? Da li je sve udeseno i milijardama godina se pripremalo sve za coveka - nema niceg sto bi nam pomoglo da nesumnjivo odbacimo takvo glediste. Takodje, ne znamo ni da li zivimo u jednom od beskonacnog broja potpuno nasumicnih svemira i to u takvom da se sve odvija kao da postoji kauzalitet (kao da smo izmesali spil karata i dobili sve karte poredjane po velicini i znacima) i koji u svakom trenu moze da se "ugasi" bez ikakve najave ili naznake. Mozemo u evoluciji da vidimo poruku i volju i promisao. Ne vidim zasto se poruke ne bi mogle procitati i iz banalnijih kutaka sveta, npr. mozda nam ukupna duzina svih pcelinjih nogu nesto govori? Ili iz polozaja koscica koje je izrucio neki saman? Svet deluje kao nepredvidivo mesto i jos neistrazeno. Значи у том првобитном јајету је било бесконачно много свемира и кад је се оно распало сви ти свемири су заживели. Као и онај свемир у коме је јаје још увек јаје. Ко зна! толико је невероватно да би само Бог покушао тако нешто да изведе. Тек да покаже да је свемогућ :bendoff: Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Прочитај како је завршио свој пост упућен мени, па ће ти бити јасно зашто сам му вратио истом мером...е, такав је твој клодовик...увек први излије кофу нечега некоме по глави, а онда се жали када му се врати истом мером. Taj post je bio odgovor na tvoju akademsku opasku da sam "naduvenko jedan mali", ako ostavimo po strani predskolski nivo konverzacije, postaje jasno da si tu kofu nicim izazvan sam doneo na temu... Zasto, ja ne znam, al sad kad ti je vracena bar to podnesi muski, pa da nastavimo sa temom, ako nije problem? A ako planiras da nastavis sa takvim prozivkama bez povoda reci mi odma da se povucem sa teme. Necu da se prepucavam po temama, to sam nekad radio ali vise nisam zainteresovan za tu vrstu komunikacije... Tebi svaka cast, naravno. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Jedini smisao koji ateista može imati je onaj koji pronađe u samom sebi! Obzirom da je suština ateizma maksimalno relativizovanje, tako svakim smislom koji pronađe on isti taj i obesmišljava. Tako ja to razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Sve ima uzrok ali zato Bog ne spada u sve i on nema. Бог је узрок свега и узрок је део свега,тако да Бог спада у све. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Бог је узрок свега и узрок је део свега,тако да Бог спада у све. Znači ako je čovek rekao da sve ima usrok, onda mora i Bog da ima uzrok Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Znači ako je čovek rekao da sve ima usrok, onda mora i Bog da ima uzrok sad si ga sve zbunio... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Znači ako je čovek rekao da sve ima usrok, onda mora i Bog da ima uzrok Ако је кружница узрок свакој тачки на кружници. можемо ли рећи да је кружница узрок кружнисе. Ако не можемо рећи да је кружница узрок кружнице онда не можемо рећи ни да је Бог узрок Бога,ни да узрок има изрок. А ако можемо рећи да је кружница узрок кружнице онда и Бог може имати узрок. Узрок је узрок самоме себи. Дакле одређује ли кружница све тачке на кружници па и саму кружницу? Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Ако је кружница узрок свакој тачки на кружници. можемо ли рећи да је кружница узрок кружнисе. Ако не можемо рећи да је кружница узрок кружнице онда не можемо рећи ни да је Бог узрок Бога,ни да узрок има изрок. А ако можемо рећи да је кружница узрок кружнице онда и Бог може имати узрок. Узрок је узрок самоме себи. Дакле одређује ли кружница све тачке на кружници па и саму кружницу? A šta ako je neka lopta uzrok te kružnice kao i još mnogo ostalih kružnica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Je li Bog ateista ili veruje u postojanje nekog savršenijeg bića koje je stvorilo njega i koje je van njegove moći shvatanja? cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука