ПиП Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 И шта сад? Ако Шешељ за мене или било кога не представља патриоту, по твом схватању такав није патриота? Ако сам добро схватио... Ниси ме добро схватио. Не ради се о Шешељу и ко га како доживљава, него се ради о моралу који увек мора да буде против неправде иначе није морал. "Суђење" Шешељу и осталим Србима у Хагу је очигледан политички процес (раван злочину) који има за циљ потпуни слом отпора у Српском народу. Зашто је то тако мене не питај. Само покушај да замислиш да је неко од твојих најближих утамничен, и да му се више од деценије укида право на слободу без икаквог валидног доказа и пресуде? И да не помисли неко да сам пристрасан само када су у питању Срби. Моја тврдња је да истински морал треба да се успротиви таквој неправди без обзира ком народу или вери припада онај над ким се неправда спроводи. За мене је то један једини морал и другога нема и не може бити. Све остало је само сурогат морала. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Mi, "nemoralni" nikoga ne ubijamo, mi se budalama samo smejemo, ali blagonaklono. Moja je svest i savest savrseno cista, ja licno itekako pomazem deci u Srbiji , ali i odraslima, ponizenim i uvredjenim, onako koliko i kako mogu, ali ne pravim od toga cirkuske predstave jer to i ne radim zato sto sam krstena u pravoslavnoj crkvi nego zato sto sam human covek. Nigde to i ne potenciram niti mi je potrebna bilo cija zahvalnost, meni je samo vazno da ja kao covek imam satisfakciju. Док не схватиш да мораш увек, али увек, да будеш против неправде нећеш разумети морал о којем ја говорим. Причама о убијању само показујеш колико острашћено реагујеш на објашњење шта је морал у својој суштини. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ниси ме добро схватио. Не ради се о Шешељу и ко га како доживљава, него се ради о моралу који увек мора да буде против неправде иначе није морал. "Суђење" Шешељу и осталим Србима у Хагу је очигледан политички процес (раван злочину) који има за циљ потпуни слом отпора у Српском народу. Зашто је то тако мене не питај. Само покушај да замислиш да је неко од твојих најближих утамничен, и да му се више од деценије укида право на слободу без икаквог валидног доказа и пресуде? И да не помисли неко да сам пристрасан само када су у питању Срби. Моје тврдња је да истински морал треба да се успротиви таквој неправди без обзира ком народу или вери припада онај над ким се неправда спроводи. За мене је то један једини морал и другога нема и не може бити. Све остало је само сурогат морала. Док не схватиш да мораш увек, али увек, да будеш против неправде нећеш разумети морал о којем ја говорим. Причама о убијању само показујеш колико острашћено реагујеш на објашњење шта је морал у својој суштини. Moral nema nikakve veze sa pravdom. Bar ne onaj moral koji jedini moze biti objektivan, koji se bazira na znanju, na argumentima, pravilnom zakljucivanju jednom recju na intelektu. Samo to je moral koji se moze postaviti kao imeprativ, sve ostalo gluposti bazirane na "intuiciji", "instinktu", "pravdi", "srcu" su samo idealoske frazetina stvorene zloupotrebom jezika kako bi vladari obmanuli neuke i nesposobne da se bave etikom koja pociva na argumentima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Moral nema nikakve veze sa pravdom. Bar ne onaj moral koji jedini moze biti objektivan, koji se bazira na znanju, na argumentima, pravilnom zakljucivanju jednom recju na intelektu. Samo to je moral koji se moze postaviti kao imeprativ, sve ostalo gluposti bazirane na "intuiciji", "instinktu", "pravdi", "srcu" su samo idealoske frazetina stvorene zloupotrebom jezika kako bi vladari obmanuli neuke i nesposobne da se bave etikom koja pociva na argumentima. Просветли ме ти, не знам као ћу заспати од толике светлости. Теби вероватно треба учинити неправду да би схватио шта је морално а шта не. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Просветли ме ти, не знам као ћу заспати од толике светлости. Теби вероватно треба учинити неправду да би схватио шта је морално а шта не. Kako prepoznati pravednika? Kad se susretne sa neistomisljenikom on krene sa licnim dobacivanjima. Jel to deo te tvoje jedine moguce etike koja stoji na pravdi?! Posto neke argumente nisam video. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Не знам одакле ти то. Истине ради, ни монах а кам`ли Архимандрид.....њен супруг је био само искушеник у Прохору. јок ... Ја сам погрешио, и дубоко се извињавам свакоме коме је то засметало, пишући да се радило о Архимандриту .. ..мислећи на Јеромонаха, направио сма лапсус.. међутим ни то не би било тачно јер се ради (ипак) о монаху.. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 јок ... Ја сам погрешио, и дубоко се извињавам свакоме коме је то засметало, пишући да се радило о Архимандриту .. ..мислећи на Јеромонаха, направио сма лапсус.. међутим ни то не би било тачно јер се ради (ипак) о монаху.. Да, није био само искушеник али то је нека друга прича и могла би бити занимљива, о монасима који напусте манастир па се жене, шта и како. feeble and Walter је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 @, Јесте, и у праву си, а ја како рекох, на ту тему немам ни слова додати .. .. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 ради (ипак) о монаху.. У реду, ја сам имала другачија сазнања.Са друге стране заиста верујем да си упућенији па нема разлога да ти не верујем. 8086.gif Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 За оне који не знају ко је Ивана Жигон , ево нека погледају овај филм. http://youtu.be/ilZ8SBbZvi0 Роршах and nana је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 То је жена која се целог живота борила за себе и друге. nana and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Код ње ми се можда највише свиђа особина да истрајава и даје све од себе да са успехом оконча оно што постави као циљ ...........а тек оно како је код Берчека боксовала постављање Достојевског Подстакнута темом одгледала сам неколико снимака о наступима дечије групе којом она руководи и репортажу из два дела о путовању деце са Косова у Русију ..... Хвала Неле за тему,..до сада сам, признајем, прилично површно знала о њеном хуманитарном ангажовању и ово што видех...е свака јој част. Драшко, Таша, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Нема на чему нано , би ће још тога ,само полако. nana је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Ajmo ovako. Neka je nula od glumice. Neka je sve u zivotu radila kako mi smatramo da ne treba. Neka je samo poznata zbog roditelja. I evo u cemu smatram da je fora. Ona je poznata. Nije bitno zasto. Poznata je. njeno ime privlaci paznju medija. Mogla je da za to ime zakaci, kao i vecina pijanke terevenke, silikone, skandale, "albanske biznismene", narkotike, nastupe na farmama i sli;no. Ona je to ime iskoristila da skrene paznju na srbiju u pozitivnom kontekstu. Eto, u tome je njena zasluga. Bravo Goco! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Ajmo ovako. Neka je nula od glumice. Neka je sve u zivotu radila kako mi smatramo da ne treba. Neka je samo poznata zbog roditelja. I evo u cemu smatram da je fora. Ona je poznata. Nije bitno zasto. Poznata je. njeno ime privlaci paznju medija. Mogla je da za to ime zakaci, kao i vecina pijanke terevenke, silikone, skandale, "albanske biznismene", narkotike, nastupe na farmama i sli;no. Ona je to ime iskoristila da skrene paznju na srbiju u pozitivnom kontekstu. Eto, u tome je njena zasluga. Nje tacno. Jedini razlog opcinjenosti njenim humanitarnim radom lezu tome sto je citavo njeno bice obojeno religijom, svetosavljem, kosovom... Time ona vesto (mozda i namerno) golica nacionalna osecanja pa se sve patriJote kikocu ko blesavu od srece dok je slusaju i gledaju. Njen humanitarni rad zasluzuje najvise pohvale (kao i svaki humanitarni rad) ali kult licnosti koji je oko nje izgradjen je smesan. Bas kao sto su smesni i vicevi o njoj. A i sami znate da su najsmesniji oni vicevi koji su istiniti. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука