Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Јустина ово шта си написала ,не мора да значи . Сви су патриоте које воле своју земљу и не мрзе друге без обзира шта раде и одакле су .Генерална подела на веће и мање патриоте нема смисла . Ja sebe uopste i ne smatram nekim patriotom, ali covek ne moze iz svoje koze pa tako ni ja iz Srbije. Sve sto je u mojoj moci ide samo u prilog Srbiji, uglavnom deci, ali i zivotinjama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 ovo je bila super tema vo vremja ono kad smo se ubacivali - hajmo da je oživimo Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Људи шта постижемо оваком тешком расправом и омаловажавањем други људи који другачије мисле? Хајде питам вас све зар неби било лепше да мало спустимо лопту ? Милан Ракић, Walter, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ivana Žigon ne praktikuje da seče hleb već da ga usekuje Ayla је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Људи шта постижемо оваком тешком расправом ? Хајде питам вас све зар неби било лепше да мало спустимо лопту . Ma meni je sve OK. Pustajte sada Yuotube stvari sa Zigon, mozda to nekoga i ne zanima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ona ne jede slatko, ona voli blago Ayla је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ona ne jede slatko, ona voli blago Ona se ne fotografiše, ona se izobražava. Ona ne briše fajl, ona ga uspokojava. (Zanimljivo biće, volim je slušati ) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Crveni Baron, Дуња, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
магдалена27 Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ја волим Ивану Жигон, поштујем њен рад, волим како пева, имала сам прилике више пута да је слушам уживо, мислим да је храбра жена, другачија од осталих, јесте патриота. Таша, Дуња, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ona nije poštena - ona je blagoobrazna Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ivana Žigon nikada nije pevala lepo - oduvek je slatkoglasila Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 На првом снимку , обратите пажњу на њен израз лица , очи , како дише приликом примања награде . Ту се по мени јасно види колико је она осећајна и племенита жена , без обзира што снимак није квалитетан. Имао сам прилику да је видим уживо када је глумела прву нашу списатељицу Јефимију и веома позитиван утисак је оставила на мене. Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ona se i udala za monaha (koliko je zavolela crkvu;)).. tačnije Arhimandrita(!) iz Prohora pčinjskog+ Не знам одакле ти то. Истине ради, ни монах а кам`ли Архимандрид.....њен супруг је био само искушеник у Прохору. Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Роршах Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Поздрав свима, ја сам нов овде Нисам видео да је неко поменуо овај интервју па реко да окачим https://www.youtube.com/watch?v=mHWnskZtpfM nana, Дуња and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ajmo ovako. Neka je nula od glumice. Neka je sve u zivotu radila kako mi smatramo da ne treba. Neka je samo poznata zbog roditelja. I evo u cemu smatram da je fora. Ona je poznata. Nije bitno zasto. Poznata je. njeno ime privlaci paznju medija. Mogla je da za to ime zakaci, kao i vecina pijanke terevenke, silikone, skandale, "albanske biznismene", narkotike, nastupe na farmama i sli;no. Ona je to ime iskoristila da skrene paznju na srbiju u pozitivnom kontekstu. Eto, u tome je njena zasluga. Ленка*, Таша, миомира and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука